Tämä päivä on mennyt tähän asti ns. aivan plörinäksi !!!! Aamulla aikaisin menin lekurille, kun nuo mun jalat + selkä ovat olleet niiin kiiiiiiiipeet. Siellähän meni tosi kauan, harvinaista että lääkärillä on aikaa yhdelle potilaalle noin kauan. Monta kertaa vielä vastaili puhelimeen. Ensin pantiin mun lääkearsenaalilistani kuntoon=ajantasalle=päivitettiin. No pitkähän tuosta listasta tuli. Kun sieltä pääsin kävin kaupassa.

Jalat olivat kuin valkiassa, en tiedä mitä jäi ostamati, kait sillä nyt kaksi aikuista pärjää yli viikonlopun ?!!!! Kotiin päästyäni tyhjensin ostoslaukut, ja sitten suorilta käsiltä sänkyyn. Kylmäkin mulla oli, vaikka peiton alla visusti itseni käärin. Jalkopääty pystyssä ! Nukuttikin hirveesti, yritin estää, että sais illalla nukutuksi.

Väänsin itseni väkisin pystyyn, keitin kahvit ym. jotakin pientä tein. Työhuoneessa ei ole tapahtunut mitään. Isäntä soitti töistä ja lupasi jäädä asioille, hakee tietsikan piuhan. Jotenka luvassa on kenties loppuviikosta tietsikkakin pääsee omalle paikalleen uuteen huoneeseen.

Nyt pitää mennä laittelee ruokaa. Katsotaan jaksanko jotakin tehdä tänään. ?!!