Aamupäivällä aloin siivoamaan, matot lensivät ovesta ulos, ups!!!oho siellä olikin rappusilla lunta. Harja käteen ja lumet pois. Pariin huoneeseen vaihdoin matot.
Siinä se aika kului, ruokaa laittaessa. Olin vallan unohtanut tähtitorttujen taikinan kauppaan. No huomenna menen jouluruokaostoksille, ja lapussani lukee, torttutaikina=valmiit, puuttuu vain hillo .) :)
Eilen olimme 1- vuotis synttäreillä. Oli kovasti väkeä, lauantaina oli vieraita jo ollut, vielä on tulossa kavereita ym. Kyllä on kovat KYLLLÄ ON KOVAT BILEET, JA VIELÄ MONENA PÄIVÄNÄ. Kyllä sitä nuoresta pitää aloittaa isojen pitojen pitäminen. Santaluusiakin kävi meillä laulemassa, hienosti meni, hyvin osasi pieni Lusia-neito kävellä varpaillaan ja laulun sanat muistuivat mieleen hivenen äidin avustuksella.
Illan suussa tein uutta kansiota, tilattaville kuville. Mulla on jäänyt tuo tilaaminen liian kauaksi. Kuvia tuli mahdottomasti, tosin en niitä vielä lähetä, joulun jälkeen, jos tulis jotakin tarjousta ja samalla tulis joulu-uudenvuoden kuvat samalla tilattua.
Meillä kävi joulupukki jo, isännän näköinen ???!!!!
Lahjan toi vain hänelle :( :( :(  miksiköhän, olenko ollut tuhma ???
No se johtui siitä, että isäntä tarvitsi läppäsin ja mä taas pärjään tällä koneella. Lupasin hän sitä mullekin lainaksi, saas räppäillä vaikkapa olkkarissa.
Eikä tää lahjan saanti mitenkään viitannut minun kiltteyteen tai tuhmuuteen.
Sehän oli selvä asia :) :) !!!