Talo on hiljentynyt yölevolle, minä vain napsuttelen vielä konetta. Iltapäivällä oltiin häissä, olivat oikein mukavat, sulhanen oli komea ja morsein todella kaunis.

Meidän nuoripari tuli kotiin iltamyöhään, eipä siinä paljon vaihdettu kuulumisia, kun he menivät nukkumaan. Tänään on keskimmäisen pojan 30 v. juhlat tiedossa. On tosi kiva nähdä porukka koolla. Myös miniäni puolelta. Ollaan nähty vanhemman pojan appivanhemmat juuri hiljan, oli tosi kiva rupatella heidän kanssaan. Pitkän matkan takaa ei sitä tule niin usein nähtyä. Oltiin silloin kaikki yhdessä viettämässä neiti 2 v. juhlia.

TÄMÄ BLOGINI HILJENEE AINAKIN  1,5 VIIKOKSI, koska kirjoittaja lähtee TAYS:siin "pääleikkaukseen."  (kuulohermokasvaimen leikkaus)

Katsotaan koska jaksan/pystyn tulemaan koneelle. Toki minun tekee mieli, sehän on selvä se. Mutta jos olo ei ole kaksinen, niin sitä on vain pysyttävä hiljakselleen sängyssä. Jos vielä Söör Migren vierailee kovemmin, mitä nyt on ollut kyläilemässä. Koska uskon Söörin olevan pahoillaan, kun tullaan porailemaan kallon sisälle, voisko sanoa sen  "kotiin" . No ensi viikon lauantaina olen paljon paljon viisaampi ja toivottavasti jo paljon paljon paremmassa kunnossa kuin alkuviikosta.

HYVÄÄ KESÄN JATKOA KAIKILLE, PALAILLAAN, UUSILLA UUTISILLA.