Eilen ja tänään olen ahertanut kukkien laitossa. Aloitin varovaisesti, ensiksi panin ne jotka eivät ole hallan arkoja. Tänän kävin ostamassa kolme lisää. Nyt sitten kaikki ovat tarhassa ja pääosa purkeissa.
Ostin sellasen ihananan roikkuvan verenpisaran. Äsken kiikutin sitä sisälle, sekä pari purkkia pikku petuniaa ja yhden v.pun.roikkuvan kukan (nimeä en muista).
Kävin myös ostamassa lisää yhden pallotuijan. Taimikaupassa oli vain yksi jäljellä, olis kuin odottanut mua:) :) !!!! Yhden ison ruukun, johonka laitoin 3 kpl verenpisaraa, 2 kpl sinistä roikkuvaa+ muratin. En nyt tiedä pitäneekö sen peitellä jollakin. Odottelen elikkä olen vielä hereillä hetken aikaa, katsotaan tilanne silloin uudelleen.
Raijasin kiviä, pienempiä+ suurempia, tein tuohon "mökin" rappusten edeustalle kivikkoa lisää. Jonkin verran meni etuverannalle, ja muutamia panin talon kivijalan viereen. Olen kivijalan reunustaa tehnyt jo ennemmin, mutta pala tuolta joen puolelta on vielä ilman.Ne ovat melko isoja kiviä, jotenka yksin en pysty niitä hakemaan soramontulta. Isännällä tahtoo olla kiirus ton taimikoiden pohjien teossa.
Meillä hirvet söivät isoja kohtia aivan sileäksi, jotenka uudet taimet on pantava, onneksi vasta ensi keväänä.Nyt on menneillään maan kuntoon pano.
Hänellä alkaa loma maanantaina. Aiomme lomailla Satakunnan tienoilla, Porissa, ainakin käymme siskoni sekä molempien veljien luona. Olemme muutaman yön, ehtisi vähäsen kyläillä. Porin torilla kyllä pitää käydä, saan taas kuunnella Porin murretta, syntymäkaupungin murretta, kyl vai se ol metkaa kävel toril ja katto niit pulusi, jotka sontii joka paika ällö kunto!!!! Kyllä vain tuo murre tahtoo hävitä, mutta kun juttelen sukulaisteni kanssa, se plumsahtaa sieltä jostakin aivojen kätköstä, niin se alkaa luonnistaa mullakin. (kakko, vanttuut, tillukkaat, vatei, vakstuuki, ym.)
Pitäiskö jaksaa kattella näitä Pohjanmaan hulluja poikia, Duusoneita????