Kerrankin minullakin oli mahdollisuutta osallistua messuille. Pelkäsin jo hetken ettei ton seljän kanssa voisi lähteä koko päiväksi ihmisvilinään.Ajattelin että kokeilempa, ja onhan siellä tuoleja missä voi huilata välillä.

Niin lauantai aamuna suuntasin kohti messutapahtumaa. Autolle sain hyvän paikan, eikä lippuluukulla  ollut pitkä jono. Tein suunnitelman reitistä  monien kojujen katselussa. Yhden kierroksen se piti hyvin paikkansa, mutta sitten sekaannuin, välillä yritin pitää itseäni ojennuksessa, mutta taas näin sivulla jotakin mielenkiiintoista...niin sitä taas oltiin suorastaan epäjärjestyksessä. Kuitenkin ostettavaa löysin, ja kahvipausseja ym taukoja tuli pidettyä, kuitenkin selkä oli aivan "poikki".

Oli kuitenkin ihanaa päästä taas ns. ihmisten ilmoille piiiitkän tauon jälkeen. Innostuin ostamaan ihanan kevyttä lankaa, josta myyjällä oli huivi kaulassa. Sen myös minäkin aion tehdä,,,,hm hm vuosilukua vaikea sanoa ????

Tässä malli ja esittelijänä itse myyjä:

Eikö vain olekin kivan näköinen. Todella helppo tehdä. Yhdestä kerästä tulee kaksi huivia.

Tällaisia kojussa ihastuin tähän:

Oona ei viis välittänyt uudesta koiratulokkaasta, kuten huomaatte (jalat näkyy) etsii pöydän alta kaikkea mikä vain olis syömistä !!!! Laitoin ton uuden tulokkaan pihalle ja keskelle kanervan.

Olihan siellä myös tutut korttimyyjämme paikalla. Tässä Heini (Heinikasta) esittelee....jotakin, minä myöhästyin tästä tapahtumasta, koska mun suunnistus vaistollani piti hakea oikeaa paikkaa niin kauan .

Taitaapi olla Skräppäystä näyttämässä, kuvasta päätellen.

Paperinauhan puodin ympärillä hyöri ihmisiä ja olihan siellä mahtavia esittelykortteja, tässä poseeraa Heli, itse netti-sekä -  kaupan pitäjä :

Tässä Mia Girsen, joka omassa blogissaan sanoi, ettei häntä kukaan tahdo tuntea, blogikuvan perusteella. Niin minäkin hänelle sanoin, varmasti hiusten lyhyempi muoto ja ehkä tummempi väri muuttavat näköä ????

Tässä Mia täydessä työntouhussa.

En huomannut mainita, ostin paperinarua, aikomuksena tehdä Rose-tekniikalla paneeliverhon.....

Kuitenkin erivärisenä mitä kuvassa on. Huh kyllä taas luulee itsestään liikaa, kun meinaa nämä kaikki työt tehdä !!!!

Tässä vielä yksi tekniikka tehdä kortteja. Meinasin aivan jäädä näiden koukkuun. Värit pantiin silitysraudan  (levylle) siinä järjejestyksessä kuin värit ovat kortissa. Väreinä oli mehiläisvahavärit. Ne sulivat jonkin verran ja sen jälkeen painettiin korttiin. Loput koristeet tehtiin raudan päällä. Siitä tuli ihanan sileä kiiltävä pinta.Rauta nostettiin jonkinverran pois välillä että tuli erikseen kynttilät. Sama värimäär riitti kaikkiin kyntteliin. Ala-yläraunat tehtiin taas samalla tekniinkalla.

Tässä vielä läheltä kukka joka oli tehty tuolla tekniikalla:

Rauta painettiin ohuelle paperille ja nostettiin suoraan ylös, kun se otettiin paperista pois. Minusta kertakaikkiaan on aivan ihastuttava jälki ja niin eläväpintainen.

Reissuni oli mahtava, muttta olen edelleen aivan poikki, mutta eipä messuja ole kuin kerran vuodessa. Oli kiva nähdä eri kojujen kädentaitoja.