Sietää tuota kysyä aivan itseltä, siis minulta, peilikuvaltani. Katselin tuota telkkariohjelmaa, no en minä nyt aivan tuollainen hamstraaja ole !!! Näkyy mulla lattia, sängyn luo pääsee hyvin ja ruokapöydän ääreen erittäin hyvin !

On tuokin aivan hirvittävä tauti, kaikkea se raha teettää, materiaallinen maailma. Pitäähän tuota rahaa olla jos noin paljon ostaa ja ostaa, eikä käytä esim. hametta. Onhan niitä hamstereita jotka keräävät esim. tyhjät shamppoo pullot, viilipurkit, jugurttipurkit....siis jos joskus ehkä tarvitsis.

Innostuin illan suussa siivoamaan kahta kaappiani keittiössä, hm hm.... jep hamsterin alku oli tulollaan. Muovipurkkeja oli erikokoisia-mallisia-leveitä-pitkiä- ym. ym. Päätin reilusti hävittää niistä puolet, tupperit kaikki lähetystorille, muita purteloita isännälle talliin, muutamia meni jopa suoraan roskiin, oli hyvä heittää ne sinne, kun se oli juuri tänään tyhjätty.

Vieläkin jäi, enkä kyllä noita kaikkija tarvi, kansia jäi melkoisesti, mutta pitää jemmata, kun välillä on purtelo ilman kantta käytössä. 

Monet kysyvät mistä sä noita leimasimia oikein hommaat. No pitänee tunnustaa, hamsteri=hamstraus on päässyt yllättämään tässä hommassa. Yritän ihan pakolla päästä eroon, mutta kun aikani niitä pyörittelen kädessäni, en malta luopua . Helpompi olisi tehdä kortteja, kun muistais mitä on !!!! Yritän päästä siihen, myyn kirppiksellä, ja ostan sitten vasta uusia, edes tasapaino säilyis, puhumattakaan miinukselle menosta.

Tässä minun keskiyön pohdiskelut, Hyviä öitä kaikille !!!!