Aikaa on vierähtänyt melkein pari viikkoa kun täällä viimeksi kävin. Reissu on tehnyt, kipuja ym. koettu, mutta tällä hetkellä ollaan toipilas vaiheessa.

Maanantaina 12 pv. lähdin taxilla kohti TAYSsiä levollisella mielellä. Kiitos teille kaikille jotka olette minua muistaneet.

Huone jonne minut vietiin toisen rouvan kanssa oli pieni ja vielä yksipeti oli tyhjänä. Lämpötila oli lähempää kollmeakymmentä. Sain onneksi lasipaikan ja tuuletus vipperä oli toisella puolella sänkyäni. Se jotenkin antoi "kylmempää" oloa iholle.
 Maanantaina juttelin naapuripetikaverini kanssan ja lueskelin lehtiä. Rauhallinen ja levollinen olo !!! Yon sain nukutuksi hyvin, aamulla vain tulivat varhain herättämään. Sitten alkoikin hulapaloo. Tehtiin tuota, otettiin verikoetta- painetta. Annettiin rauhottava, vaikka olinkin tosi rauhallinen.Vähän ennen kahdeksaa soitettiin osastolle, että saisivat viedä minut., enkä silloinkaa ollut hädissäni, tunsin että turvana on Jumala.

Viimeinen kuvamuisti oli, nukutuslääkäri pani tipalla menemään ainetta ja eräällä hoitajalla oli hiusleikkuri kädessä Siinä  alkua leikkaukselle, josta en tiedä mitään. Reilun neljän tunnin jälkeen lääkärin mukaan en millään meinannut herätä. Oli kuulemma oikein komento sanoilla kehottanut minua. Tästäkään en muista mitään, lääkärikin naureskeli jälkeenpäin, kun  muisti oli tuossa kohtaa noin huono .

Viimeinen hengitin omilla keuhkoillani, hengitysmaski pantiin kuitenkin nenän ja suun eteen.

Seuraava muisti kuva oli teholta. Se oli tosi täysi, minunkin hoitajallani oli kaksi potilasta.( yleensä on yksi potilas )

Oli se todella LEVOTONTA sillä osastolla. Jatkuvasti seurattiin   jalkoken ja käsine toimintaa, verenpainetta, verensokeria, katsottiin kirkkaalla lampulla silmiin. Välillä sain kipupiikin ja nukkuminen olisi maittanut ihanasti, mutta tuo hoitaja-lääkäri armeija häiritsi untani. Vieressä köhi ja kröki joku mieshenkilö ja kuorsasi !!!!

Koko yö meni tällaisessa rumpassa. Seuraavana puolelta päivää minut siirrettiin osastolle.

Kun minut oli nostettu sänkyyn...........jne.

Ole kuulolla seuraavaan kertaan, kertomukseni jatkuu silloin.