Mä lueskelin täs joku ilta Maijun ym. uutta blokia ja innostuin kans järjestelemään työkämppääni. Oli sitä taas mukava touhuta, mut en tiedä onko mukavaa kun ei löydä näistä uusista paikoista askartelutavaroitaan. Osa huonetta en voinut siivota kun rompetta on ton remontin takia vielä täällä.

Mut sen mitä tein näytän teille kuvina, toivottavasti ette kyllästy kattoo näitä !!???

Tämä inspis tuli siitä kun Maiju sano et pienil lokeroilla on tosi hyvää käyttöä. Näistä otin pois laatikot ja panin vähän kaikenlaista niiden tilalle.

Nämä on ne laatikot jotka otin pois. Laitoin tälle "apupöydälle" kaikki kukat + lehdykät, ovat samas paikas, se on hyvä.

Apupöydän alla on kukkia, leimoja, pääasia tekstil.Nuo stanssit roikkuu väliaikaisesti tuossa.:=)!!! niin just remontti kamojen tieltä pois.

Tää on hyvä jutska !!!! Sain sen tosi yksinkertaisesti roikkumaan. Tein narun päähän solmun ja tungin sen lokerikon ja hyllyn väliin, avot ei tarvinnut miehistä apua :=) :=) !!!!!

Mä jatkan toisella kertaa lisää.......saatte vielä seurata uudestaanki mun ideoitani !!!!

NIIN ne uudet leimasimet. Nämä ovat Nea-Idean leimoja, tietenkin Maijun blogista löysin tän leimasin tekijän, KIITOS Maiju ! Uppo-Nalle saunaan menossa.

Tää oli kans ihana leimasin !