Kävin katsomassa paikallisessa S-marketissa Magnolia lehteä. Katselin, ja tutkin ja mitään sinnepäin viittaavaa en löytänyt. Onneksi kysyin kassalta tätä lehteä, hän ei ollut kuullutkaan moisesta, samassa siihen tuli toinen myyjä, epäröi, mietti ja kuunteli. Ei muistanut kyseistä lehteä, sanoi ettei tänään ainakaan ole tullut. Samalla hän lähti pois, ja minä mieli vähän apeana ajattelin että pitänee sitten tilata se lehti. Yhtäkkiä myyjä juoksi luokseni ja kysyi, että tätäkö sinä tarkoitat ??? Jeees se oli hänen kädessään. Sanoi muistaneensa jonkun kysyvän juuri ton nimistä ja meni katsomaan lehtipisteestä, ja siellä oli yksi kappale.

Siinä se on pöydälläni. Kertakaikkiaan aivan ihania malleja. Kyllä kannatti ostaa. Postin mukana tuli Englannista myös muuta tavaraa. Tämä toimitus tuli viidessä päivässä, siis älyttömän nopeasti. Olen tilannut Englannista muusta paikasta jo lokakuun alkupuolella, eikä vieläkään ole tullut tavaraa. Vähän harmittaa toi hitaus. Olen jo kirjoittanut muutaman kerran heille, nyt lupasivat paketoida ja katsoa mitä postarit maksavat. Saas näkee koska ovat kotona. Tässä tämän päivän postia:

Tähän kuului myös muutama leimasin:

  

     

    

Nämä tulivat Graftikasta:

Pitää ajatella jo kevättä ja kesää, vaikka toi oikealla puolella oleva on paremmin talvinen leimasin. Onneksi on ajaton malli, että käypi myös ensi jouluna. Ei muuta kuin näpräilemään kortteja.