Ajattelin lähteä lenkille, mutta oli oikein myrskytuuli ja lumi lensi. Jotenka mukavuussyistä jäin sisälle puuhailemaan kaikenlaista. En tiedä tuliko mitään valmista, mutta taas kello on rientänyt jo pitkälle kohti yötä.

Hoitelin pankkiasiat, muut tärkeät sähköpostit kävin läpi. Oma aikansa niissäkin meni !!

Isäntä innostui siivoamaan saunaa ja pesuhuonetta oikein kunnolla. Koko litran pönikkä meni pesuainetta, mutta kyllä haisi/tuoksui koko huusholli. Mutta kyllä kiiltää !!! laatat ovat kuin uudet, lauteet samoin.

Sillävälin minä selailin Ikean nettikuvastoa sekä paperikuv. Aiomme ensi viikolla lähteä käymään Hesassa päin. Tiistaina menemme, torstaina tulemme takaisin. Yhden päivän törsäämme Ikeassa. Kyllä mulla aikamoinen lista onkin, ajattelen tulevaa uutta keittiötä !!! Ihana miettiä mitähän mukavaa ostais niin kaappien/laatik. sisälle, lamppuja/työvaloja ym. kivaa.

Olen jo pikkuhiljaa pessyt yläkaappien kätköissä olevia astioita, katsotaan mitä niistä jätän tai mitkä mahtuvat uusiin kaappeihin.  Tulispa pian huhtikuun puoliväli, silloin kannetaan uudet sisälle ja toivon mukaan vanhat pihalle !!!

Glittepotista tuli uusia Magnolia leimoja:

Nellie Snellen leima Stämpelggårdenilta, oli hyvitystä

Kortin väsäilin eilen yöllä. :

Tein reunoihin leimasimella (pohjal.) perhos/kiekurakuvat, tossut on Serendipity-leima Paperellasta.Väritin Derwent Inktense väreillä, laitoin pienet silkkirusetit kuvarusetin päälle. Kaksipuolisen kortin päällimmäisen osan leikkasin kulmittain kuviosaksilla, ne käsittelin samalla leimamustella kuin kuvat, ruskea Memento. Värssy sisällä: