Posti toi minulle Paperellasta ihania tuotteita. Oikeastaan sellaisia en ole kokeillut vielä ollenkaan. Ei kokeilu ole siihen jäänyt että niiden käyttäminen olisi vaikeaa (luulisin ?? :)  ) mutta olen ajatellut pärjääväni ilman niitäkin. Mutta nyt kun ne tulivat kotiin, kuinka ihana on aloittaa kokeilu ja sormet syyhyävät. Tässä kuva mistä puhun=kirjoitan:

1240233887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pari kynää joista olen myös haaveillut, sen takia kun en ole tiennyt niiden nimiä millä tilaisin.

Onneksi on tämä blogimaailma, jossa saa ammentaa tietoa ja taitoa. Toinenkin asia tuli postissa nimittäin lehti  IHANA ja siellä esim. MAIJUN KORTTIKOULU !!!!! Onhan siellä paljon muutakin mukavaa tekemisen ohjetta erialueilta, mutta kun ei kaikkeen ehdi niin ei ehdi !! harmi !!!

Kiva katsella tuonne pihalle. Ns. "vihollis"linnut RÄTKÄT, siellä ne nokkivat naaras ja uros hyvin ahkeraan. Löytävät kaikenmoista syötävää pellosta. Kyllä niitä taas on, ja kun ne lisääntyvät tuosta muutamalla puolella tusinalla, niin niiden IHANUUS HÄVIÄÄ KESKELLÄ KESÄÄ. AHMATIT SYÖVÄT KAIKKI MARJAT mitkä vähänkin pilkottaa punaisena.  Eipä silloin ole kovin suloisia ja kivoja seurattavia.  Fasaanit tallustelevat myös pihamaalla, kukko tepastelee ylpeänä isolla alueella. Kait se vartio omaa reviriänsä, kanat taivat olla jo pesässään,  kun niitä en ainakaan ole nähnyt pitkiin aikoihin. Kerrankin fasaanikukko meni kaula korkealla ja perässä naaras faasaaneja neljä. No kyllä sitä vartioimista riittää Silmänisku1240234776_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TÄSSÄ SE FAASAANI KUKKO ON MUN TYÖPÖYDÄLLÄNI. TOSIN TÄMÄ ON SAVESTA, SEN TEKI MINULLE YSTÄVÄNI PÄÄSIÄISEKSI.Me puhumme aina KUKOOSTA, ja heti kaikki tiedämme mistä on kysymys. Hymy

Meidän pihassa eivät ole ainakaan tähän asti tehneet yhtään pahaa. Krääkyvät aamuisin sen verran kaukana meiltä etteivät herätä aamuisin klo 5.00.