Meillä on vähän suru puserossa. Nimittäin meidän labbis-Oona loukkasi etutassunsa ja eilen sen piti kantaa sisälle. Etukäpälä oli aivan ekanivelestä ihan lerppu. Tänään se yritti sillä kävellä, jotenkin pääsi pissalle, mutta ontui tosi pahasti. Yritimme sitä eilen hieroa, ja kokeilla, kipeetä sille ei ottanut yhtään, kun ei vinkassut missään tilanteessa. Katsomme vielä tämän päivän, ja jos huomenna aamulla on tassu kipeenä, menemme Oonan kanssa eläinlääkärille.Se on tosi innokas nousemaan ylös ja kävelemään mun perässä täällä tuvassa, mutta ei se kovin kivan näköistä ole.

Oona tykkää yleensä nähdä meidät, kun olin työhuoneessani mankeloimassa sinnekin sen konkkas, vähäsen sillä kipeellä jalalla se pystyy/yrittää kävellä. .

Emme oikein tiedä missä se meni tollaseen kuntoon. Se oli eilen auton kyytissä, kävi keskustassa isännän ja pojan kanssa viemässä tavaraa. Oli siellä tullut pois autosta ja kävellyt pihalla sekä sisällä. Hyppäs auton kyytiin ja kotona ei sitten päässytkään autosta pois.

KIITOS PIPERTÄJÄ  rapsutuksistasi Oonalle, sitä se nyt tarvii

Pitänee seurata tilannetta, jos sen jalka olis jotenkin venähtänyt ????