hUH HUh kun tämä kesäkuukin näyttää vilahtavan nopsaan. Sateita on piisannut ihan tarpeeseen asti. Kyllä ovat kukat ym. varsinkin rikkaruohot saaneet sysäyksen kasvaa. Joissakin kohdilla on heinävainiot menneet sateesta lakohon. Kaunis toi luonto on todella, ja piha-alueet loistavat kukista. Oli tosi hieno ajella Vaasaan ja katsella tuota kauneutta.

Ikkunasta kun katselen näkyy monta eri vihreää väriloistetta.  Tuuli huiluttaa puita tasaseen tahtiin, ja aurinkokin yrittää pilkistää pilven raosta.

Loppuviikosta menemme toisen lapsenlapsemme 2, vuotis synttärille. Nehän ovat suurta juhlaa, tuskimpa hän itse sitä vielä tajuaa, mutta on mukava nähdä miniäni puolen perhettä.

Heinäkuussa on rippijuhlat, 30 v-juhlat, ja silloin nähdään toisen miniän kotiväkeä. On se kiva kun jaksavat pitää juhlia, mukava nähdä sukulaisia ja jutella heidän kanssaan.

Näin tämä kesä näyttää menevän lujaa vauhtia eteenpäin.

Väsäilin eilen kaksi korttia:

 

Tähän korttiin käytin Paperellasta ostaman pitkän kortin. Leimasimet ovat Magnolia sekä Bilmålarnan, väritin ProMarkereilla sekä Aquatone Derwent- väreillä.

   

Tässä molemmat leimat Magnolian, väritin ProMarkereilla.