Meillä on n. kerran kuussa tapana kokoontua Naisten iltaan. Se on ns. vapaamuotoinen. Ohjelmaa ei varsinaisesti ole. Yleensä laulamme muutaman laulun, joku toivottaa meidät tervetulleeksi. Voidaan keskustella ryhmässä tai on vapaata keskustelua. Saa jutella kenenkä kanssa vain ehtii, kellon aika on ainoastaan alkamisaika klo.18 mutta loppumisaika on heittelevä. Tänään saimme olla naistenillassa ystäväni kotipihassa. Ilma oli mitä mahtavin, aurinko paistoi eikä sääskistä ollut kiusaa. Koolla oli varmasti n. 30henkeä, tosin en laskenut enkä huomannut katsoa vieraskirjasta nimien määrää. Me levittäydyimme niin leveälle, ettei selvää lukua saanut.
Mutta tarjoilujono kierteli kuin pitkä mato. Hyvää meille tarjottiinki, suolaisena oli kanavartaat, saalatit, patonki. Kahvia, teetä, mehua, sekä ihanaa digistive keksistä tehtyä torttua, mahtavan makuista tiikerikakkua.
Olin miniäni ja pikku neidin kanssa myöskin mukana. Pienestähän pitää opetella käymään naistenillassa!?:):)
Tyttö katsoi oikein suoraan silmiin, hyvin tarkasti jos joku tuli juttelemaan hänen kanssaan. Hän istui rattaissa ja nyperteli omien lelujensa kanssa, sitten mielenkiinnon kohteena oli mumman laukku, loppupuolella oli mielenkiintoinen tutkia mumman kamera. Jos olisi ollut auki, varmasti olisi tullut hyviä kuvia?? Kameraa käänneltiin joka suuntaan, olis varmasti kaikista tullut kuva.!! :) :)
Meillä puuro maistui hyvin, ei kuin pyjama ylle ja nukkumattia katsomaan.
Sain ystävältäni "lainaksi", siis ei mitään määräaikaa, ihania leimasimia.Otin niistä isoimmista kuvat.
Onneksi oli jouluisia myöskin. Jos vaikka tänä vuonna vaihtais aivan suuntaa, tekis kaikki kortit leimasin kuvista. En tiedä otanko liian suuren urakan. No ainakin osan yritän tehdä noin.
1776877.jpg
Hyvää Joulua- leimasin on kätevä, ei tartte ostella niin paljon valmista tekstiä. Tuo enkeli on tosi nätti.
1776878.jpg
Ihana ruusu, sekä söpö nalle.
1776882.jpg

Ei muuta kuin leimaamaan, ja värittelemään.