Aamulla kun heräilin, tunsin jälleen söör migreenin olevan kylässä, on se herra sitten ärsyttävä, kun näin usein vierailee. Joskus oikeen tympäisee koko vierailut, menis välillä vaikka naapurin petille !! Mutta kuitenkin päivä lähti eteenpäin, vaikka vähän rauhallisemmin piti aloittaa. Kävin Oonan kanssa kävelyllä, sekin oli niin ja  näin. Piti aina hetken matkan kuluttua seisoa ja huilottaa jalkojani, taas pikkuhiljaa eteenpäin.

Eilisen päivän kirjoittelin joulukortteihin nimiä ja osoitteita. Tänään jatkoin sitä touhua, liimailin kirjekuoret kiinni ja merkit, pussitin punaisiin pusseihin. Pari korttia tein vielä.

Laittelin onnittelu-kortit jo lähtövalmiiksi.  Niistä en vielä näytä kuvia, synttärit ovat lauantaina ja pyhänä. Eipä sitä tiedä vaikka sankarit kävisivät täällä vakoilemassa !!! jotenka annetaan olla vielä yllätys heille.

Innostuin vielä illalla järjestelemään näitä askartelutarvikkeita. Panin kaikki joululeimat pois, paperit ym. tilpehöörit. Luulisin etten enää tänä vuonna niitä tarvitse. On mukavaa aloittaa taas erityyppisiä kortteja tekemään.

Tilasin Hänglar&Stänladilta leimasimia, kun VIIMEIN JA VIHDOIN niitä ruvettiin myymään tänne Suomeen. Toisaalta ne on hyvin saman tyyppisiä kuin Magnoliat, katsotaan kumpiko saa vallan korttien teossa. Jos noita Hänglareita alan käyttämään, niin kyllä pitänee Magnoleista, ainakin osasta luopua. Tuossa olen leimaillut leimakuvia, ja totesin itselleni, etten kyllä  näistä joka kuvasta tule koskaan tekemään kortteja, kun on uudet leimasimetkin joista en ole vielä tehnyt ainun ainutta korttia.

Panin jo vähän lisää joulua esille, koristeita ja kynttilöitä. En meinaa panna kovin paljon, kun pitää ottaa ajoissa tammikuussa pois, kun rupean kihlajaisia järjestelemään. Pitää ajoissa tehdä, kun nuo jalat ei tahdo kestää oikein paljon mitään, samoin selkä.

Yhden lasten kortin tein, sen voin näyttää, kun se ei tule 2.vuotis-sankarille.

Tässä  kortissa, tuota kuvien järjestystä en oikein tiedä, mitenkä se kuuluisi mennä. Minä panin tuon ekakuvan kortin päälle ja sisälle tämän alimmaisen. Laittelin siihen myös ton ikkunan. Ikkuhoihin laitoin koholakkaa, se antoi kivan kiillon ruutuihin. No ei se oikein tasaisesti tullut, mutta leikitään että nää on niitä vanhoja laseja joissa on sitä valumaa.