Olin nukkunut yöllä n. 3. tuntia ja sitten en millään saanut unta silmään. Nenä tukossa, silmiä  kirveli ja sitä kiertoa piisas aina kello 7.00 asti. Nousin samaan aikaa mieheni kanssa ja söin aamupalaa, otin lääkkeet, ja menin uudelleen nukkumaan. Uni tuli melko äkkiä, parin tunnin nukkumisen jälkeen olin aivan kuin eri ihminen.

Innostuin putsailemaan rasvaisenpölyn maustehyllystä, ajattelin siinä tais olla hyvä joulusiivous...loppu vai alku ??? Vedin imurin esille, kas minä  sain ihanan apulaisen, viittä vaille miniäni kysyi voiko hän olla avuksi ???Tottahan toki apu kelpasi. Niin hän alkoi imuroimaan, vei mattoja pihalle, minä  putsailin pölyjä ja luutusin lattiat. Kylläpäs meillä tuoksui niin puhtaalta. !!!! Näin tuli joutuisaan tehtyä joulusiivot, ennen joulua ei tartte kuin imuroida.

Meillä on tavallaan lyhyt joulu, koska miehelläni on vain aatto vapaa, ja silloinkin menemme vanhemman pojan perheen luokse sitä viettämään.

Tuleehan meille eka kertaa kyläilemään tulevan miniämme äiti ja hänen pikku veljensä. Jotenka meillä  naisilla on ainakin rauha jutella .

Ihanaa tää joulunodotus, kun ei tartte hössöttää joka suuntaan. Se aika on mennyt minulta jo ohitte. Olen todennut että ei se joulu ole siinä kaiken maaailman hössötyksissä, vaan nautin rauhasta, kynttilöiden loisteesta, mukavasta askartelusta, käsitöistä ym. jotenka ei se aika pitkäksi tule vaikka mieheni on kaikki pyhät töissä ja vielä perään viisi yötä, eli Uusi Vuosi saa ottaa vastaan, kotona, tai ehkä  menen katsomaan Kalajärvellä pidettävään MAHTAVAAN VALO-RAKETTI SHOUTA. (Peräseinäjoella) Oli muuten tosi komee viime vuonna (-09) OIKEIN VALTAISA. Te jotka asutte lähellä tai muuten olette täällä päin, tulkaa ihmeessä katsomaan.

 

TÄSSÄ VÄHÄN ESIMAKUA V-08 VAIHTUESSA 2009 !!!!!!

 

;feature=related

 

Lähde: www.youtube.com