Aamulla heräilin mieheni lähtötohinaan. Hän on lähdössä Hesaan töiden takia, on tulossa kotiin torstaina. Jotenka nyt tällä hetkellä mulla on tosi hiljaista, ei edes koira kuorssaa. Pitäis lähteä viemään postiin asiakaspalautetta sekä pojalleni ja miniälleni synttärikortit. Tässä kuussa onkin monen sukulaisen sekä ystävien synttärit. Onneksi ei tarvitse lähteä jokaisen luokse kahville vaikka kyllä se kaakku vois maistua, ainakin nyt, kun tuo päiväkahvi on vielä juomati.

Syksy on selvästi hiipinyt meidänkin nurkkiin, tuulee, puisti tippuvat lehdet ja sataa tihkuttaa. Laittelin etuverantaa eilen talvisemman näköiseksi. Illalla se kostautui selkä-jalkakivuksi, . Nyt on parempi, mutta kyllä se kipu siellä vielä jyskyttää !!!

Otin muutaman syksyisen kuvan meidän joesta, oli muuten aika metkan näköinen:

seuraava kuva on lähempää, ja siinä huomaa kuinka puut ovat pudotelleet niin nopsaan lehtiään ettei koski ole niitä ehtinyt viedä mennessään:

tyrnpuska on taas antanut satonsa, tämä on luonnon tyrniä, ei jalostettua:

Väsäilin pari kortti, syksyisiä välillä, ettei aina vain joulukortteja.

Nyt alkaa toi kahvihammas porottamaan niin paljon, että menen keittämään kahvit ja haen päivän postin ja laittelen hellaan valkiaa. Jeeeeees on ihana juoda kahvia kun tuli lämmittää ja puut ratisevat pesässä.