Aamulla =yöllä puoli viisi ihmettelin, mitenkä koiran haukunta ikäänkuin kuuluis ulkoa. Sitten klapsutus ovenkahvaan. Ylös vain ja katsomaan että mitenkä se koira nyt ulkopuolella on ?? kun mentiin nukkumaan se jäi omaan petiinsä koisimaan. Menin vähän arkaillen ovi-ikkunasta katsomaan, että kuka siellä oikein on??? Pimeetä oli, avasin oven lukosta, sieltähän ryntäs Oona kovalla vauhdilla keittiöön ja katselemaan ruokakuppiansa. Ikäänkuin olis hirmuinen nälkä. Menin varmistamaan takaoven, AHAA TÄÄLTÄHÄN se köriläs on päässyt pihalle. Väli ovi oli sepposen selällään auki ja ulko-ovihan ei ole mikään este meidän koiralle, hyppäys ja oikeastaan tassun pläjäytys, niin aukenevat lukosta ja voimakkaalla työnnöllä ovi auki ja sujahdus kun koira on pihalla. SE VAIN ON ONGELMA kun ei pääse takaisin tupaan.Ajattelin hetken vielä nukkua, kun aamulla piti soitella lääkärinaikaa, mutta siihen oli reilu 3 t. ennenkuin siellä aljetaan vastaamaan.

Siitä se päivä lähti käyntiin. Pari viherkasvia sai kyytiä pihalle. Bonsai puu sanoi sopimuksensa mun kanssa irti. Senkin nostin verannalle, ompahan kesällä kiva koriste.

TOVERIKUUN 2.  Merja lähetti mulle aivan ihastuttavia ja kauniita korttipohjia. Heti tuli mieleen, kelle maltan tehdä kortin näin hienosta korttipohjasta. Hän oli itse tehdnyt 3-D kortin, todella kaunis. Tuossa se on seinällä. Kuvat TOVERIKUU 2:sta.

Tässä on kortti + ihania kiilto kulmia, kukkia, sekä tarratekstit.

Nämä ovat niitä korttipohjia, toivottavasti saatte selvää kuinka kauniita ne on. Lisäksi on koristepaperia.