Niin sitä taas kerran on pyhät juhlittu toiset vähemmän ja toiset enemmän, kyläilty ja nähty sukulaisia. Se on kiva kun Suomessa vietetään Kristillisiä juhlia, ja kunnioitetaan suurimmalta osalta työpaikoissa vapaapäivinä. Eiväthän kaikki voi olla vapaana, on paljon työtä joissa pitää olla yötä päivää, pyhää arkea. Niinkuin minun miehelläni oli juuri täys työputki pyhien aikana. Onneksi oli sellainen vapaa, että meni vasta maanant. yövuoroon. Jolloin hän kuitenkin nukkuu pienet tirsat alkuillasta, siis ei ole koko päivää meidän toisten kanssa. Ehdittiin olemaan edes vähäsen aikaa pihalla vanhemman lastenlapsemme kanssa. Oli kaunis ja suht lämmin ja aurinkoinen pääsiäinen. Peittelin muutaman matalan havupensaan, havunoksilla, yritin painaa niitä maahan kiinni, etteivät ensimmäisen tuulen jälkeen lähde suoja pois. Mutta maa oli aivan vielä roudassa. Jotenkin sain ne laitettua, katsotaan mihinkä tuuli niitä sitten kuljettaa. ????

Tänään alkoi päivä mukavasti, olihan vesijumppa päivä. Kyllä vain se taasen teki hyvää jäykille paikoille. Kortit jotka annamme ohjaajille, on tuossa pöydässä odottamassa valmistuttajaa. Muutama uusi leima tuli Crafticasta, niihinkin vois laittaa EZM. Tylsää hommaa kun se on niin liimaista koko touhu. Saksien liima lähtee hyvin sillä kynsilakanpoistoaineella. Täällä sitä taisi joku vinkata. Nyt vain olen lakannut kynteni vahvistavalla kaktusta sisältävällä lakalla. Pitää kattoa ettei pane paperia kynsien päälle.

Esikko jo katseli kukkamaassani pienellä kukalla minua. On se kumma mitenkä nekin pärjäävät noin vihreänä yli talven ja heti lykkäävät kukannuppua.

Kait sitä on lähdettävä mountaamaan ja värkkäämään sitä korttia.