Aamusta heräilin suhtaikaisin, uni olisi maittanut vieläkin, mutta aamutoimet piti tehdä nopsaan. Oli kiirus päästä vesijumppaan. Olin jo aivan sitä vaille, kun viime tiistaina en päässyt mukaan. Meitä olikin tällä kertaa tosi iso joukko 29 naista. Taisi tulla ennätys, pieni allas, mutta hyvä sopu tilaa antaa. Niin me vain mahduttiin kaikki liikkeet tekemään. Olimme 3. hengen ryhmissä ja ohjelapussa oli ohje mitä tehdään, niin allasta kierrettiin ja vaihdettiin paikkaa. Ensimmäisellä kierroksella tehtiin jokaista liikettä 1 min. toisella kierroksella 1,5 min. Kyllä siinä lämmin tuli kun tahtioli melko nopea. Silti jäin vielä altaalle uimaan, ja mitä nyt vähän suustani kiinni jäin. Miehet meinasivat häiritä meidän juttutuokiota/uimista. Ovesta kurkattiin jo 12 maissa, ja meillä olis vielä ollut aikaa puoli tuntia. Yleensä sanotaan että  naiset ovat hätäisiä mutta kyllä tuolla allasjumpassa miehet ne ovat jotka hätäilevät. noin punaisena minä huusin: OVI KIINNI !!!!!!!!!!!! Yks ukkeli laittoi oven kiinni hiljaa ja totes, että siellä huudetaan vaan: ovi kiinni. No mitäs änkeävät sinne. Kolme kertaa meinasivat tunkea, mutta ei me päästetty. Annas olla kun me vain juuri ja juuri ehdittiin pesuhuoneen oven panee kiinni NIIN KOKO ÄIJÄLAUMA marssi altaaseen.

Minä äkkäsin, että ne ovat siinä iässä että heräävät klo 4.00 ja klo. 5.00 ovat päivänlehden lukeneet, ne ressukat odottavat sieltä kuudesta asti kotona MITÄÄN TEKEMÄTI !!!! Ei kumma jos ne tulevat jumppaan niin aikaisin, kun kotona pantas muuten töihin.... niin minä ainakin panisin. Kuka niitä nyt kotona viitteis vahdata, kun uikkarit olis puolitiessä ulko-ovea, pyyhe on jo heitetty pihalle, että vaan muistais ottaa ne mukaan.

Jumpasta lähtiessäni poikkesin kirppiksellä katsomassa kolesosastoa, olisko tullut tavaroita ja olisko jotakin järjestelemistä. No sitähän  olis aina. Jotenkin tihkas nuo hommat, kun olin antanut kaiken siellä altaalla. Mutta kahvinjuonti ja puhuminen kävi kyllä niin hyvin että jos olis ollut tekohampaat olis nekin jo klonksunut suusta puolitiehen ulos !!! Se tekee hyvää, tää maailman parantaminen ym. asiat. En kyllä tiedä tuli maailma tai Suomi sen paremmaksi, vaikka  suu mulla kävi kuin ompelu Singerin polkuompelukoneella.

No onhan meillä täällä Suomessa kyllä hyvä asua, tästä paikkakunnasta pidän tosi kovasti ja voisinko sanoa melkein joka ihmisestä !!! En uskalla sanoa joka ihmisestä, kun en tunne koko entisen pitäjän alueen immeisiä.  Paree olla hiljaa, ettei suusta pääse löööperiä.