Kävin siellä k.sairaalassa polilla. Vähäsen oli kasvanut arpikudosta, CT-kuvaus ilmaisi. Mitään hätää ei kuitenkaan ollut, parin vuoden päästä uudelleen kuvaus+lääkäri.

Pääsin kotiin niin taas oli tullut kirje k.sairaalasta. Selän CT-kuvaus+röntgen tutkimukset ovat huhtikuussa ja lääkäri toukokuun alussa. Nyt tulee propleema meneekö leikkaus aika kesälle. Mitä teen sen kanssa, siirränkö leikkaus aikaa syksyksi ??? Ei muuten kun siinä on neljän viikon karenssi, istumisessa, se rajoittaa kuitenkin melkoisesti. Toisaalta taas jos vasen jalka tulee näin hyvään kuntoon kuin oikea, kuinka ihanaa olisi kävellä kesällä missä vain, eikä aina tartte peljätä mitenkä jaksan olla !!!

No katsotaan mitä tohtori-setä sanoo ??? Se selkiää ajallaan.

Käväisin parissa kaupassa, olin ihan poikki kun pääsin kotiin. Tää ilta venyy aina pitkälle, kun on mukamas tään huushollin ympärillä sitä tekemistä.

Isäntä oli sillä välin pannut laatat puuhellan ympärille. Hyvän laatan valitsimme, sopi hyvin puuhellan pinnan sekä tulevan apupöydän kannen kanssa... niin toivon ainakin !!!

Laittelin jälleen kerran uimajumppa koppani valmiiksi huomen aamun lähtöön. Kaupassa piipahdan ja myös apteekissa. Ei onneksi ole kauppa-asioita kuin pari-kolme juttua mitä unohdin tänään ostaa. Se on niin ihanaa kun jumppa rääkin jälkeen pääsee kotiin, jotenkin on niin flaati olo !!