Niin sitten tuli lenkki tehtyä. On sen verran huteraa toi kääntyminen ja samalla katsominen taaksepäin. Totesin että on parempi oikein kunnolla pysähtyä, hypätä pyörän selästä pois ja katsoa sivulle/taakse, et onko reitti selvä. Loppusuoralla oli aikamoinen vastatuuli, korvis vinku tuuli, eikä oikein tiennyt tuleeko takaa auto, vaikka se tulikin edestä päin, sen verran tossa vasemmas korvassa on kuulo huono. Elikkä kokonaisuudessa pitää olla erityisen varovainen !! ajella kieli keskellä suuta.

Järjestelin korttipohjia värin, muodon mukaan omiin kasoihinsa. Joitakin korttipohjia nuuttasin, osan jätin jemmaan, vaikka tarvis johonkin muuhun esim. koristeiden tekoon.

Tässä nämä loput kortit joita oon tehnyt, kaksi on melkein samanmoista, koska ne annetaan vesijumpan vetäjille.

Sit mä kokeilin tällaista mekkokorttia. Tein pikkuleimalla kissan kuvia mekon pohjaksi, koristelin nauhalla sekä kiiltosydämillä, sekä pienellä kukalla, tietenkin kiiltoa mukaan, roikkumaan "narulle, kukkahete" Mulla näytti olevan pieniä pyykkipoikia, joita aion seuraavalla kerralla käyttää. Tää oli sellanen mallikortti.

Lumet ovat aikatavalla sulanneet, joessakin on noussut vesi, mutta mikään tulva ei meidän pihaa uhkaa.

Tällaista kuvaa teen sukkiin. Piti oikein käydä ystäväni luona, hän opetti tän mulle, siis Novita-lehden opastuksella en onnistunut.