Aamulla heräilin melko pirteänä. Aloin heti jumppaamaan liikkeitä jotka ovat selälleni hyväksi. Oli mukava nousta kävelemään, kun vasenpuoli oli vähän vetreämpi kuin yleensä.

Mankeloin lakanat+tyynyliinat, sekä järjestelin muutkin pyykit takaisin kaappiin. Yläkerrasta hain omat talvitakkini jo alas. Ahne kun on niin toin ne kaikki kerralla alas, mutta ottipa selkään kipeetä. Siitä sait, tuumasin itselleni.

Poljin jälleen kuntopyörää, saa vauhtiin jalat oikein kunnolla.

Tietysti kaikkein ihaninta oli, kun pääsin omaan työhuoneeseen väsäilemään muutaman isäinpäiväkortin. Aion viedä ne myyntiin tuonne meidän Lähetystorille.:

  

Leimasin on Artin, sen väritin vesiväreillä ja leikkasin+ liimasin kortille. Lampun leimasin ( Chatsworth Papermania setti )  suoraan korttiin.  Pienen tagin tein Fiskarsin leikkurilla.

   Leimasin on Greetin Farm, kortin reunoihin leimasin Papermania setistä yhdellä leimalla, muste oli Versafine. Valkoiseen kartonkiin reunat tein MS-leikkurilla.

    Magnolian Tilda iloisella päällä lehtikasassa. Reunan korttiin tein Tim Holz stanssilla, alempaan osaan kortista, laitoin syyslehti nauhan.Ylhäälle leimailin syyslehtiä Rubberstamptapestryn  pölkkyleimalla.

    

Leimasin Artin, väritin ProMarkereilla. Keskikohdalla boorditapettia, jonka reunoihin tein MS-leikkurilla kuviot, joka tosin ei näy hyvin, liian kirjava pohja. Onnitteluleimasin Circlen, tagin tein Fiskarsin leikkurilla.

Voin vielä tehdä lisää isäinpäiväkortteja, mutta nyt lähden syömään ja sen jälkeen taidan siirtyä käsitöiden (huivini) pariin.