Aamulla taas kerran heräsin migreeniin. Jos joku haluaa tarkempia tietoja, ole hyvä ja lue Migreeni-osiossa olevan kirjoituksen.
Mulla oli hellassa tuli, oli mukamas kylmä aamu. Iltapäivällä kävin parturissa. Muutettiin vähäsen luukkia.
Väriä+raitoja, vähän puhdistettiin, leikkaamalla latvukset pois. Tällä luukilla meinaan pärjätä seuraavat viisi viikkoa. Yleensä tilaan aina etukäteen ajan, eli samalla kertaa kun olen siellä. Se on toiminut monet vuodet tosi hyvin.
Äsken tein muutaman joulukortin, laitoin pyykkiä narulle. Toinen koneellinen vielä pyörii.
Huomenna on ihana vesijumppa. Kyllä se tekee hyvää, pystyn siellä tekemään monta liikettä, mikä jäis kuivalla maalla tekemäti.
Parturista tulin kotiin, laitoin heti uimapussiini suihkumyssyn. En aio heti kastella päätäni ja toivon ettei klooria sisältävä vesi menisi kovin hiuksiini. Jos vaikka kastuis altaalla, olis mun ympärilläni pian kuparin punaista sekä tumman ruskeaa ?:) :) :) Olis se aika hassun näköistä.
Joskus kun olen värjäyksen jälkeen pessyt hallilla hiuksiani, kyllä siellä jotkut ovat päivitelleet: kattokaa mitä tolta likalta tulee???:) :) Lohduttelin ettei se vaarallista ole, hiusväriä vain. Kun vaahdottaa hiuksiaan, niin tahtoo ruiskua pitkin seinään, ja lattialle valuu, punaista. Ettei kumma jos sitä joku pelästyy !
Meinaan tehdä vielä muutaman joulukortin, jotka tällä kertaa aion jättää itselleni. Tai ei ??? Katsotaan mihinkä jäävät, ainakin ennen joulua ne matkustavat jotkut lähelle jotkut hyvinkin kauas. Toiset jäävät välimaastoihin.