Nyt ollaan saatu kokea mitä ilmaston lämpiäminen oikein tarkoittaa ????? PAUKKUVIA PAKKASIA. Ainakin täällä sitä on saatu jo toista viikkoa kokea. Onneksi vesiputket on pysynyt sulana, pannuhuoneessa kattila toiminut hyvin, ja tuvassa on hellan pesässä saanut poltella isännän tekemiä kuivia klapeja. On se vaan mainio keksintö toi hella, keittiö on ollut ihanan lämmin kun olen noussut sängystä, kun kulta on aikaisemmin saanut itsensä ylös, ja ehtinyt sytyttää valkian ja lisätä puita pesään. Nyt alkoi taas työputki, jotenka minä saan olla aamupäivästä sytyttäjänä, kelpaahan sitä valkiaa pitää, kun puut on valmiiksi tuotu sisälle.

Tänään ei niin kylmä ollut, tarkeni hyvin käydä lenkillä. Oona oli kahta mieltä, mennäkö isännän mukana, vai emännän ??? Se päätti pitää molemmista huolen, kävi toisen ja toisen luona  vuorotellen, mutta minä käännyin kotiiin aikaisemmin, ja tietysti Oonan tassuja paleli jo, tupahan oli mukava tulla.

Eilen kävimme mieheni tädin 90 v. ruokailussa. Tosin hän itse oli kotonaan, ja me porukalla nautittiin hyvät ruuat synttäreiden kunniaksi (hän oli antanut rahat siihen tarkoitukseen). Vähän oltiin myöhässä, kun ei tahtonut löytää sellaista sopivaa rakoa, näin vuorotyöläisillä olisi yhtäaikaa vapaata.

Kuvia  lumisesta kauniista maisemasta:

Pitäisikö ottaa ylimääräiset lumet lintumökin  katolta, ettei vain romahda koko katto

Hängleriltä tuli kivoja leimasimia, kuvat leimasin osiossa.

Väritin valmiiksi H2O väreillä. Seuraavassa leimasimessa on pojalla korissa pääsiäismunia, mutta laitoin siihen tuota Flower Softia, tein näin kukkakorin.