Tilasin parisen viikkoa sitten Novitalta lankoja. Eihän mulla oo yhtään kerää täällä kotona!

1443430.jpg

Nuo kaksi takimaista 500 g. kerää ostin Anttilasta. Ovat Novitan lankoja, 100 % akryylia.
Maksoivat 10,50/kerä. Päävärinä on valkoinen ja siinä sini-v.pun. pilkkuja. Siitä voi tehdä mitä vain tai kelle vain. Katsotaan, mihinkä päädyn.
Tuosta punaisesta (aion) pontson ja huivin, Woolista lapsenlapselle villatakin ja tossut, Tenesseestä mintunvihreästä poleron. Isoveli langat käyvät sukkalankoiksi.
Jos näitä en ehdi tehdä viiden vuoden sisällä, annan toisesta päästä lankavarastoani mun miehen siskolle.
Sittempä tulee kierrätystä tehtyä.
Pohjanmaalla ei oikeastaan ole lunta, satoi (ripsi) vettä ja vähän räntää. Tuo "ripsi" sana oli kiva kuulla eilen uutisen sääproffan suusta.
Panin äsken pyykkikoneen päälle, luulin ettei sitä pyykkiä paljoa ole. Kone tuli täyteen sopivasti. On se hyvä keksintö tuo pyykkäri, huh, jos joutuis pesee nuo kaikki käsin.
Kyllä astiakone on kans kiva keksintö, ihanaa kun saa omistaa nuo molemmat koneet. Mun selkä eikä kädet kestäis kumpaakaa pesua.
Täytyy olla kiitollinen pienestäkin avusta. Toista en antais pois, on puuhella, Kyllä on tälläsellä ilmalla mukava laittaa puita (joita mies tehnyt+kantanut sisään) pesään, aaaaah mikä ihana lämpö leviää koko alakertaan. Yläkerrassa on poikien kämppien patterit pienellä ja ovet kiinni. Nostetaan lämpöä kun he tulevat kotiin. Nuorempi tuossa vielä kulkee, voisi sanoa joka viikonloppu opiskelijapaikkakunnalta.
Saa nähdä mistä saa kesätyöpaikan. Saispa täältä läheltä, vois asua kotona, ruoka tulis pöytään, säästyis nekin rahat tulevaa talvea varten. Ei tuosta opintor.+asuntot. paljoa jää käteen. Kyllä siinä vielä pitänee isän ja äidin ojennella euroja. Mielellään teemme sen, kun hän ei ole mikään hussaava luonne

HUOM!!!! sivuilla: matkustaminen, keräily, neulonta, tullut kuvia ja tekstiä. .