Iltapäivällä ajattelin imuroida sen valtavan määrän koirankarvoja. Lueskelin kaikessa rauhassa lehteä, join kahvia. Ajattelin, sit myöhemmin !!! Isäntä nousi ylös (yövuoros) ja oli lähdössä mettähommiin, kuten monena päivänä on jo tehnyt. Hänen siskonsa tuli meille käymään ja ovella huikkas, koska meette sinne kihlajaisiin, hän tulis samalla autolla.

Mä kattelin ensin toista ja sitten toista, sopertelin, juu mä tuun hakemaan sut huomenna heti iltapäivällä. Vastauksena tuli: NE ON TÄNÄÄN !!! YllättynytYllättynyt. Ai vai niin, änkytin, hiukset ilman pesua ym. Isäntä pyörsi ovelta ja tuumas koiralle ettei me lähdetäkään Oona mettähommiin !!!!! Mulle tuli kova kiirus käydä suihkus, melkein lennossa jotakin meikkiä nassuun, joku tanttu mikä löytyi kaapista, se päälle, kengätkin löyty kumman äkkii, laukku melkein osui kerralla oikeaan. SITTEN VAIN MENOKSI............ryyyyyyyyyyyyymm me mennä jolkotettiin kohti kihlataloa, eikä oltu yhtään hikisen eikä punasen näköisiä, lahjakin oli muistettu ottaa mukaan, YES HYVÄ MINÄ, olin kortinkin valmistanut jo aikoja sitten, mutta eilen illalla pikkasen selvensin sitä. Kihlajaiset olivat mukavat, tuttuja nähtiin, ja puheltiin kuulumiset. Täällä Pohjanmaalla on NIIN SUUUUUURTA, että kihlajaisetkin ovat öpaut....100-150 hengen juhlat, mitä nyt tossa luvussa pikkasen tuli Lapin lisää Silmänisku

No ny...kaikki on hiljaista, kiiruusta ei tiedä mitään. Isäntä töissä, nuorin poika polttareissa,,,,,, ei hänen vaan kaverin. Olis se kans jos meidän vauvalle pidettäis polttareita. No jos isoon veljiinsä tulee, EI OLE MONEEN VUOTEEN PELKOA SIITÄ !!!! Tai sit se tapahtuu RYTINÄLLÄ. ??? KAIT SEN SIT ÄLYÄÄ KOSKA ON SELLANEN VAIHE MEIDÄN HUUSHOLLIS.