Niin alkoi jälleen taas aamu "mukavasti" sööör migreenin kanssa. On jo jonkin aikaa herra ollut yöllä jo päässäni ja aamulla vielä pahempana. Otin täsmän+ muut lääkkeet, mutta ei se pää siitä helpottunut. Vielä vähemmin se tykkäs kun rupesin siivoamaan. Tein rauhallisesti siivouksen, mutta joutuuhan siinä välillä kumartelee ym, ja siitä ei tykännyt pää eikä jalkani.

Polvi oli loppusiivouksen aikana jo niin kipeä, etten voinut yhtään laittamaan koukkuun. Kiva oli keräillä lattialta, ainakin täällä mun työhuoneessani, paperin paloja joita imuri ei suostunut imaisemaan itse. En ymmärrä kuka täällä oikein sotkee ??? Hiekkaa oli niin että hampaisiin asti tuntui. Eihän se  kauan ole pois, kun kelit ovat tälläisiä mitä ovat. Kuraa, märkää, ja taas kuraa, sitä kulkeutuu koiran tassujen mukana. En ymmärrä mitä se koko päivän kuulee tuolta pihalta ääniä, ja oitis ovesta pihalle, hetken päästä klaputtaa ripaa,,,,,sisälle, pliis .

Olin sisulla siivonnut loput lattioista, pannut ruuan tulelle, niin oikasin itseni sänkyyn ja jalkupää taas korkeuksiin. Komensin isäntää, ettei koiraa saa päästää tupaan, kun olen luudunnut lattiat oikein kunnolla. Kuistille Oona joutui tyytymään hetkeksi aikaa, kunnes tassut ja mahanaluinen olis kuivat. Pääsi se viimein pinteestä pois. Se ei tykkää olla yhtään yksin, pitäis olla siellä missä mekin. On se sellainen seurakoira. Vessaankin yrittää ängetä itsensä aamulla kun herään. Hätistelen sen sieltä pois, totean ettei ole kuin yksi pytty, ja muutenkin on ahdasta kun kaksi vanhaa rouvaa yrittää sovittaa ahterinsa ja lantionsa pieneen kopperoon.

Piti vielä mennä kauppaan, mutta jäi lauantaiksi eli tänään sitten pitää suunnistaa ruokaostoksille. Niin ja kohta pitäis suunnistaa sänkyyn, ja toivon ettei sööri tulis mukaan. Mun puolestani sais jäädä tänne työhuoneen puolelle , ettei ole ton näköinen kun aamulla yrittää kankottaa itseään ylös sängystä.

Tänään tuli muutama uusi Magnolia-leimasin, mutta edelleen odottelen lähetystä Englannista. No kait se tulee viikon sisällä, toivon ainakin. Nuo uudet Magnoliat ovat ihania, kyllä niitä oli tosi monennäköistä. Osa jää varmasti käyttämäti, saavat odotella  ensi jouluun asti. Olen jo melkein kaikki korttini tehnyt (joulu). Pari 50 v. ja yksi 65v. kortit pitäis tehdä. Kattelin jp äsken leimasimia niiden tekemiseen.

Tässä kuvia uusista Magnoleista:

Tään ostin kun näin Magnolia lehdessä mallin. Pitihän sen saada, vaikka ei varmasti tule yhtä hieno kortti mitä lehdessä oli.

Tää oli niin helluunen.

    

    

    

     

Joukkoon tuli vähän vanhempikin leimasin. Siitä oli tehty kiva kortti siinä Magnolian lehdessä