Perjantai meni niin nopsaan, etten edes viitsinyt lähteä kauppaan. Kirjoittelin viimeisiä joulukortteja. Koko päivä oikeastaan meni siinä kun hain Valko-Vejäjän ystäviemme osoitekirjettä. Tein työtä useamman tunnin. Etsin jo samoista paikoista toiseenkiin kertaa, varmuuden vuoksi. Multa alkoi olla keinot vähissä,  olin kattonut niin monesta paikasta, etten yksinkertaisesti ollut enää mistä kattoa. Muistin selvästi niiden olevan ruskeassa kuoressa, ja kun tätä huonetta vaihdoin, olivat silloin tallessa.

Illalla lähdin joulukonserttiin, ajattelin jatkaa esimistä kun tulen sieltä. Vielä  kolmannen kerran kattelin tuosta uudesta hyllyköstä, joka on melko syvä, sinne voi taakse upota vaikka mitä. Taasen otin joka kansion edestä pois, säilytys"laukut" saivat myös kyytiä. Onneksi katsoin yhden sisälle tarkemmin, ja jeeeeeeeees mitä minun silmäni näkivät....RUSKEAN KUOREN....jes jes siellä oli kadonnut "lammas". Kirjoittelin vaikean tuntuiset kirjaimet jokaiseen neljään kirjeeseen ja lisäsin myös valokuvia. Emme ole moneen vuoteen nähneet, ajattelin edes lähettää meistä ja varsinkin noista pikkutytöistämme kuvia.

Tässä on kuva jossa punaiset kuoret lähdössä postiin, valkoiset jaoin illalla ystävillemme siellä konsertissa.

Kortteja on n. 80 kpl.Laittelin yhden hyllyn joulukuntoon:

   

Eilen tuli myös Magnolia leimasimia Ruotsista:

Tätä ajattelin käyttää muulloinkin kuin jouluna. Ajattelin laittaa vaikka taskuun kukan/t tai jotain muuta.

     Kesäinen Tilda.

   

Tähän olisi voinut käyttää vaikka vihreätä leimasinmustetta. Talvella vaikka lunta oksille, jatkaa toisen kerran, saa siten koko taustan kuusikoksi.