Joskus kuulee mainittavan lausahduksen: Mitä tekis, että mainittais !! Mulla on tuo vaihde päällä, tekemistä olis, eikä niitä tarttis edikseen mainita. Mutta mistä löytäis puhdin tuohon tekemiseen ? Lähtö lenkille, kahvittelu, pötkölleen menemistä, kyläily, maan ruopsutus, kesken jäänyt "mökin" siivous...hm...hm Ei sitten mikään noista oikein nappaa, missähän syy. Tutkittu on että keväällä on mieliala alhainen!!!  Onkohan tuo tosi ja pitää kuin pohjaton kaivo ?Päättämätön Miksiköhän sitä pitäis olla joka päivä aina starttinappulaa painamassa,,,,,kuka se vaatii ??? minäkö ??? sinäkö ??? naapurit ???? sukulaiset ???? jne... tuota ketjua vois jatkaa vaikka kuinka pitkälle. TOSIAAN kuka sitä vaatii, jokapäiväistä melskaamista jollakin työsaralla. NO EI TOTISESTI KUKAAN ??? VAAN MINÄ ITSE !!!! Siinäkö sitten mitataan kuinka tärkeä, työtätekevä, aikaansaava, vai jopa kuinka LAISKA OLE ??? JEP JEP SITÄ SE ON !!! Onneksi meillä ei nuo naapurit asu kovin lähellä, siis niistä ei ainakaan ole rasitetta ! Hyviä naapureita kaikki, vasemmalla puolella sekä oikealla puolella. Me kun olemme kahden pikku"kylän" keskelle jäävä asukas. Ennenkuin toi iso tie valmistui, kirkolta oli meille matkaa yhtä pitkä ajeliko vasemman puoleista mutkikkaista tietä, vai oikean puoleista vähemmän mutkaista tietä. Silloin joskus kun oli talvella lunta paljon ja meillä tuiskusi lunta molemmille teille. Sitä ei tarvinnut miettiä kumman kautta tuli pois kirkolta. Piti hoitaa asiansa NOPEESTI, kun PELKÄSIN OLIKO LUMI TEHNYT RIIMUJA NIIN paljon ettei autolla päässyt yli ??? Vauhdilla olisi hyvin päässyt, MUTTA NE MUTKAT, EI YKSINKERTAISESTI SAANUT SELLAISTA VAUHTIA PÄÄLLE ETTÄ RIIMUN OLIS PÄÄSSYT YLI. Näin se oli ennen, nyt meillä on lyhyt matka n, 300 m isolle tielle, ja toi meidän tien osuus harvoin on tukossa lumesta. EIPÄ TIETENKÄÄ OLE TUKOSSA, KUN LUNTA EI MIES MUISTIIN OLE OLLUT TALVISIN.

Kiva katsella nytkin pihalle, kukko =fasaani tepastelee pää pystyssä, sirkutus kuuluu avoimesta ikkunasta, narsissit ovat osa  kukassa, esikot . Puut ei meidän pihassa vielä oikein viherrä, muuta kuin havupuut. Otin suojat pois Pallotuijilta, näyttävät nyt ainakin hyvän vihreältä.  Tälläisiä mietteitä täällä yksinään kotona mietin, isäntä työjutuilla Ikaalisessa ja sieltä suoraan Vaasaan. Pojan rakennus alkaa olla viittä vaille, tuskimpa isäntä sinne nyt ainakaan tänään jää.

Hei nyt kekkasin kivaa tekemistä............päiväkahvin keitto, päivän uutiset lehdestä, sekin on jäänyt vielä lukemati, ovat varmasti vanhoja tietoja ainakin yleismaailmallisesti.