Niin se Ikea reissu meni minusta ihan OK. Jalkani kesti kummasti rasitusta, kait helpotti kun sain pitää kärryä ikäänkuin tukenani.

Aamulla lähdettiin tädin luota hyvissä ajoin, melkein perillä heti kun ovet aukenivat. Kyllä siitä onkin pitkä aika kun viimeksi kävin !!! Onneksi tässä kaupassa on järjestys pysynyt suurinpiirtein samana, jotenka tavarat löytyivät helposti.

Aikansa kun oltiin kierrelty, poikkesimme Ikean kuuluisilla lihapulla-ruualla. Isäntäkin totesi, perunat loppuvat ennenkuin kaikki lihapullat ovat vatsassa. Kahvit joimme jälkkäriksi. Samalla tuli huilattua, jalkaa sekä selkää.

Kierros jatkui levähdyksen jälkeen. Alakerrassa olikin mun tavaraa !! Imuritelinettä kaipailin, se oli kuulemma poistunut valikoimasta. Olen nähnyt sen käytössä ja kehuttu on. Teline vedetään kokonaisuudessa ulos kaapista ja se siinä oli minusta kätevä. Ei tarvitse itseänsä tunkea kaappiin, mutta soittelen jospa saisin sen kalustemyyjän kautta ostetuksi. Ainakin yhdellä kalustefirmalla näin sellasen myynnissä. Jos sitä en saa on vain tyydyttävä vanhaan malliin !

Tässä kuvia osasta ostoksistani:

Lamput tuleville apupöydille, koriste sellaiset, ei työvaloja. Isomman aion panna ikkunan eteen. Nää oli ihan kivan näköiset kun niissä oli valot.

Kattiloita varten

"pannunaluset" Munakellon piti kans ostaa, koska edellinen on jatkuvasti pudonnut mun käsistä lattialle, ei oo enää niin tarkka.Etummaisessa purkissa on kannessa mitta mukana. Saa nähdä onko kätevä ?? Uusia vatkauskulhoja+nuolijat.

.

Maustepurkit aion uusia kaikki yhtenäiseksi maustehyllyyn. Takana olevista kannuista annan miniöilleni, tietenkin itselleni jätän yhden !!! kukkapurkkeja pari.

Työpöydälleni pari kynäpurkkia, kätevät vievät vähän tilaa kun ovat ton mallisia.

Motonetista jäi käteen tämä, no onhan sitä mietitty, ettei se niin vain jäänyt !!!!!

Pitäisi panna sen lataukseeen sais kokeilla. Kätsyltä tuntui kun kokeilin kaupassa. Imurin päässä  on ns. nivel !

Imurissa ei ole pölypussia, katsotaan kuinka kätsy  säilö on puhdistuksen puolesta !??

Tässä näitä ostoksia, laitetaan kuvia kun ovat paikalla.

Ei muuta kuin odotellaan tään kuun 20 pv. jälkeistä aikaa. Silloin on isännällä taas yksi projekti edessä. Vanhojen kaappien purku, uusien laitto tilalle, kaakelointia ym. mukavaa puhaa !!!