Voisin vastata tuohon, ei oikeastaan mitään. Pyykinpesukone on jauhanut pari koneellista pyykkiä, jotka olen levittänyt narulle. Piti pestä yksi ikkuna yläkerrasta, ei sitä nyt enään jaksa ! :( :(
Onkohan tää omaa syytä??
No voihan se mennä taas migreenin piikkiin. Aamulla heräsin 8.00 ja taas Herra Migreeni jyskytteli vasemman silmän sisällä. Oli noustava ylös, otin tabun, kävin vessassa, tiputtelin silmiini kahta eri tippaa.
Tais mennä ensimmäistä neljä bibetillistä, toista 3, jaa niin meni kolmatta lajiakin kaksi, ennenkuin silmät loppuivat kirveltämästä. Sänkyyn kömmein uudelleen, ei meinannut tykytys loppua, mieskin huuteli keittiöstä:Huomenta, huomenta!!!!! Jotenkin sopertelin:mulla on migreeni. Keittiö vaikeni, hetken päästä vaikenin minäkin unten maille. Heräsin 11.30. Siitä pikkuhiljaa palauduin, ja jotakin sain myös tehtyä.
Miehelle eväät, aika isot, perunoista aina salaattiin ja leipiin asti + ym.
Kyllä tää aika rientää, nyt vasta juon päiväkahvit. Toivottavasti saan nukutuksi.
Onhan tässä päivää vielä, saunassa käyn, myöskin aion tehdä pyörremyrskypontsoani. Aika sopiva työ tään kaiken jälkeen.
Ilma on selvästi viilennyt, kestihän tuota kesää pari päivää.
Tässä alla on minun oma Pekka Puupää. Poika joka seilasi, niin lujaa suihkualtaalla, että hajosi keppi jossa tuuleentui pojan housut, ja päästä lähti pala. Kekkasin että tuota vois vielä käyttää, panin sille tekokukan päähän niinkuin Pekallakin.Tämä poika ei seilaa enään, vaan on kuivalla maalla kivijalan kivetyksellä, mukanaan labbis, tosin valkoinen, ei musta niinkuin meidän Oona.
1699247.jpg