ILMOITAN:

LEIMAKUVASETTEJÄ  ENÄÄ JÄLJELLÄ 3 KPL

LEIMASIMIA  JÄLJELLÄ MUUTAMA, KANNATTAA KATSOA !


Työhuoneeni alkaa olla valmis, ihan vähäsen hienosäätöä vielä, mm. allakka seinälle sekä kello. Vanha kello on paikallaan mutta kun se näyttää aina samaa kellonaikaa, vietärin olen joskus vääntänyt liian tiukalle ja sen jälkeen se on sanonut sopimuksensa irti. Kyllä minäkin sanoin samat sanat: otti niin lujaa kipeetä sormiin kun se mennä paukautti avaimen täysillä sormilleni. Olishan se voinut vielä olla ehjä, mutta toisaalta se kävi minusta liian kovaa, että kaikui seiniä pitkin meidän makkariin, kaikenhuippu oli sen lyönti joka puolentunnin päästä. Minua ei se haitannut yhtään lapsuudenkodissani, mutta täällä meillä se on häirinnyt koko ajan. Kait sen pitää viedä tuonne vaatehuoneeseen jos vaikka tulis antiikkikelloksi joskus, silloin sen vois korjata. Onhan sillä jo ikää yli 60 v. ehkä vois olla antiikkia jollakin tapaa nyt jo ???

Tässä vähän kuvia huoneesta joka muuttui minun työhuoneeksi, joka oli ennen vierashuoneena, jotenka sisustus on rarikaalisesti muuttunut, jopa kattolampusta asti, vaikka lupasin säilyttää sen vanhan lampun, mutta se saakin uuden paikan meidän ruokahuoneessa, ja sieltä lamppu+lampetit tulevat meidän eteiseen, ja sen lamppu saa matkustaa kirppikseen. Näin säilyy tasapaino lampuissa

Lähdetään ovelta päin vasemmalla, tuo musta aukko oikealla on eteinen. Pöytä jatkuu oikealle

Ylhäällä olevassa pitkässä hyllyssä on erilaisia papereita.

Tässä valmistelen kortteja. Alhaalla on vetolaatikot ja yksi kaappi, siellä säilytän värit, leimasinpaperit,  ovessa on ohut rautalangasta tehty koukkuteline ja siinä roikkuvat tarranauhat (laatoissa olevat) "Kerrostaloissa on kukkia, niitit+laite, uteet, kohovärit.

Seuraavaksi tulee siirreltävä apupöytä, jossa on leimasinmusteet, erilaiset jauheet, kukkia, kimalleliimat, lattialla kopassa näkyy jouluisia leimakuvia. Patterissa on koppa, jonka reunalle laitoin katkojat, niittaja ja patterissa roikkuu kuumailmapuhallin, (ei näy kuvassa) Se on käyttövalmiina, ja turvallinen panna takaisin koukkuun  ei tarvitse ajatella onko se liian lämmin.

Seuraavaksi tulee stanssaus-leikkaus välineet, ylähyllyllä nauhoja, pöydällä koholevyt, kirjekuoria.

Viimeiseksi hyllykkö jossa on: leimasimeni noissa muoviloorissa. päissä kenenkä leimoja on, muutama ajatelma-runokirja, lisää isoja papereita, kortteja+kuoriapapereita sekä pölkkyleimat myös tuolla alempana vaal.sinin. laatikko. Lidlillä pussissa rättejä joita tarvitsen leimatessa. Minä

nimittäin putsaan leimasimeni näillä välineillä. Ensin pesuainetta ja harjaus hammasharjalla ja puhdasta vettä päälle, kuivaus rätillä. Tuo pesuaine ei ole Sunsilk, vaan Swipen vaal.pun.pesuainett jota lantraan vedellä. Hyvin ovat minusta lähteneet puhtaaksi, toki käytän kaupan aineita, ja yleensä kirkkaille leimoille sitä omaansa puhdistusainetta.

'

Tässä on esittely uudesta työhuoneestani, jossa on huimat neljä kertaa enemmän tilaa. Kaikki silti tuli täyteen, osa on vielä tuossa hyllykön viereissä kaapissa, mutta siinä tosin on myös vaatteita, niin ja vaatekaapit ovat yhdellä seinällä. pitäähän vaatteille jättää joku paikka.

Kyllä on ollut mahtava tehdä joulukortteja, tilaa on, vaikka pöytä on joskus täynnä niin ihmettelen mitenkä minä siellä vanhassa oikein pärjäsin. Kait se onnistui kun intoa riitti niin ei ajatellut sitä ahtautta , ja se jäi toisarvoiseksi asiaksi. Se oli pääasia että sain tehdä ja näperrellä.

KIITOKSEN  tästä työstä annan RAKKAALLENI, hän kaikki teki itse, siinä kun järjestelin tavarat minä olin apuna.