Tapahtumia, no niin ei oikeastaan voi sanoa, siis ei yllätyksellisiä vaan ihan normaalia arkipäivän juttuja. Aamulla heräilin, kun olin syönyt aamupalan, alkoi pyykki urakka jälleen kerran. Viikkasin lisää liinoja ja pyyhkeitä narulta, laitoin uutta pyykkiä tilalle. On se vaan ihanaa kun on kone, vettä ja pesuainetta, niin ja tietenkin SUURIN sähkö. Lehdessä sitä saa lukea, että tuon tuostakin on sähköt olleet poikki.

Ulkona edelleen 21 ast. kylmää ja vinkka tuuli. En edes lähtenyt lenkille, kun toi tuuli tekee pakkasesta vieläkin kovemman. Onneksi ei tarvinnut lähteä autolla minnekään.

Laittelin astiat kaapeissa järjestykseen, siinä hups, hups, meni yksi klasi rikki. No eipä onneksi ollut mikään arvokas. Etsein  kahta hopeista leivoshaarukkaa, epäilin sen olevan jossakin tarjoilukipossa, mutta jokaiseen pussiin katselin, eikä sitä mistään löytynyt ??? Yhtäkkiä tajusin mitä  siinä rasiassa kuuluisi olla, ei leivoshaarukka, vaan sokeriotin. Huh helpotuksen tunne, otin oli kauniisti palasokeriastiassa, odottaen taas käyttöä. Siis kaikki hyvin, mikään ei ole hukassa, joskus sitä silmä  vaan ei näe. .

Suunnittelin jo yhtä hääkortin aihetta. No ei se  valmiiksi asti ehtinyt, olen nimittäin tehnyt pikku tytöille lapasia urakalla. Kiva vaihteeksi tarttua lankaan ja puikkoihin, suorastaan mukavaa !!!!

Illan hämärtyessä laitoin pari kynttilää lyhtyihin, ne kun savusivat täällä sisällä niin mahdottomasti että oli sammutettava juhlien aikana. Saavat nyt savustaa tuolla pihalla, vai syntyykö siitä kenties ilmasaastetta liikaa ????

Huomenna on pistettävä nenänsä  pihalle, vaikka olis pakkasta tai tuiskua. Pitää mennä kauppaan, ja samalla vien kukkakaupan astiat pois. Niitä ei  kovin kauan passaa pitää  itsellä, koska he tarvitsevat niitä jatkuvasti, vaikka onkin useammat maljat heillä, on kuitenkin palautettava lainatut mahdollisemman nopeasti.