Tulin n. 13 vesijumpasta. Oli tosi mahtava. Teimme suurin osa liikkeistä sellasilla pötkölöillä, nämä olivat lyhkäsiä. Oli hyvä vastus käsiliikkeissä. Venytykset ovat tosi hyviä. Sen jälkeen meitä muutama jäi vielä altaalle, kokeilimme juoksuvyötä. Oli mahtava yrittää juosta, meni tuo oikea jalka helposti maitohapoille. Kun tuota juoksua jatkoi, niin helpotti kummasti oikeaa jalkaa. Se pani aluksi vähän vastaan :) :)
Ajattelin lueskella teidän muiden blogeja, jos vaikka pääsis vähän nopeammin, avautus. Kyllä on monena iltana ollut niin hidasta, ettei oo kehdannut paljon lueskella, kun kestää aukeaminen niin kauan, huh,huh???
Pian pitäis tehdä mieheni tädille kortti joka täyttää 89 v. Hän on tosi hyvässä kunnossa ikäisekseen, asuu yksin omassa huushollissa, tietää päivän asiat ym. Todella mukava seurustella, kun muistaa uudet sekä vanhat asiat. Me menemme hänen luokseen marraskuussa. Mieheni menee H:kiin työn puolesta, ja minäpä hyppään kyytiin. Olemme tädin luona yötä. Muuten hän tekee hyvää ruokaa, ihan itse. On tosi hienoa kun saa olla virkeänä noikin vanhaksi asti. Häntä ei vanhukseksi voi kyllä sanoa, on niin pirsakka.
Täällä sataa vettä, on koko päivän sitä tehnyt. Oikein koiran ilma, jotenka meidän Oona on tuossa vierellä makaamassa. Olihan se ollut jo pihalla, että oli aivan litimärkä. Käskin maata tuossa kuistin puolella, kun haisee niin ulolle, yök,yök!!!!
Pitänee aloittaa sitä kortin teelmästä.