Menin kerrankin fysikaaliseen 10 min. ennen aikaani. Kun pääsin ovelle, ei se auennutkaan, nykäsin toisen kerran, sama tilanne. Sitten vasta huomasin Cool että ovessa oli pieni keltainen lappu: Olen asioilla, saavun klo 13. No ei se mitään, menin autolle odottelemaan, tasan klo 13 pääsin sisälle. Voi hyvät hyssyrät, että usko kun teki IHANAAAAA !!! Mulla on tosi hyvä hieroja, käsitteli tällä kerralla myöskin hartioita, aaaaaaaaaah mikä oli olla, venytteli lopussa noita molempia jalkoja. Toiseen pantiin heti hieronnan jälkeen kylmäpakkaus. Se on tehnyt todella hyvää tuohon vasemman jalan pohkeeseen.  Vaikka aluksi sitä epäröin. Matkalla kotiin  kävin vielä apteekissa hakemassa lääkkeeni, joita en eilen saanut. Kotipihaan kun tulin, siellä Oona odotti malttomasti, häntä heilui, ja se pyöri jalkojen ympärillä. Näki selvästi että kuinka onnellinen se oli. Tupaan tuli innolla, mutta äsken taas lähti isännän kanssa metsähommiin.

Edessä on yhden kortin miettiminen, mikä aihe, värit ym. Se on toisaalta vaikeaa, mutta haastavaa. Kun viimein kortin on saanut tehdyksi, on iloinen olo, ainakin omasta mielestään se onnistui. No onhan niitäkin kortteja jotka eivät ole onnistuneet, ei pätkän vertaakaan.

Jos vain ehdin alan laittelee noita kuvia albumiin. Mielelläni laitan heti, koska sitten on helppo toistenkin katsoa niitä, eikä tule sormen jälkiä niin mahdottomasti. Kalenteri pitää olla vierellä kun rupeaa kirjoittelee niihin tekstiä  / päivämääriä. Kalenteri on minulle kuin pienois päiväkirja. Joskus kyllä viikko hurahtaa niin nopsaan, ettei ole merkannut yhtään mitään. Toi puhelimen kalenteri on tosi hyvä apuväline, tälläselle homespäälle.!! Laitan vielä sen hälyttämään n. ½ tuntia ennemmin, että ehdin varmasti vaikka olisin vielä yövaatteissa, tästä tonne keskustaan menee n 10 min. (lievää ylinopeutta) Onneksi ei ole peltipoliiseja matkan varrella. Mutta usein täällä kyllä pyörii poliiseja. En tiedä miksi ??? Ei ainakaan mua ole häirinneet.

Olisko nyt kahvin aika ???? ääääh mitä sitä myrkkyä juo, panen mielummin ruuan alulle. Muuten tuosta kahvin juonnista, juon tosi tosi laihaa kahvia, yhdestä normaali mitallisestasaan melkein 3. kuppia kahvia.Että ei kait siinä nyt sitä kofeenia nyt niin paljon ole. No nyt MARS TÖIHIN.