Aamupäivä on  mennyt siinä kun meillä oli keittiösuunnittelija. On se vaan mukava kattella 3 D kuvaa näytöstä, että minkälainen se oikein tulee olemaan. Toki oli ihan erinäköinen, ja niinhän sen pitää ollakin. Ainahan tällaisessa suuressa projektissa mietityttää toi raha. . Mitä sitten jos vaihtaa....ottaa pois...jne. näitä kaikkija kokeiltiin. Meillähän on hyvä pesukone+jääkaappi, mutta sen rinnalle on ostettava pitkä pakastekaappi, ja taas tulee raha siinä eteen. Hellakin olis ihan hyvä, mutta kun kuvioihin sopis paremmin hella ja uuuni erikseen...ja taas tulee hinta vastaan ??? Kyllä toi raha näyttää suurta osaa....mutta ei laihialaisen nuukuuden kanssa aivan kannata lähteä. Se olis sitten niin ettei koko remonttia kannata tehdä= paras laihialainen !!!!!!!

Eilen myöhään illalla taas inspis iski, ei siivoamis, vaan korttien teko. Alkuillasta kattelin telkkaa ja leikkasin väritetyt leimakuvat, siitä oli hyvä jatkaa kortin tekemiseen.

Tuloksia näätte tässä:

  Leimasimen olen saanut, ystäväni toi minulle kukkia = tämän leimasimen.Hyvä kukkanen !!!

Liemakuvan ( IBFS )  väritin ProMarkereilla, pohjan Distrisseillä, teksti ääriviivatarra.

   Pohja kulta" kartonkia" jonka Guttlebugin kohokuvioinnilla, samoin nuo sydämet.Kukat ovat vanhasta jouluisesta kynttilämansetista, sopivat todella hyvin, tämä on sitä kierrätystä !!!!

  Tässä kokeilin kahvisuodatinpussia apuna käyttäen kortin teossa. Molemmin puolin on samaa koristepaperia. (suodatinpussi on sisällä ) Leima Magnolian joululeimoista, niistä yksi ihan kiva, ostettu Stämmelgårdenista ( tulikohan toi nimi oikein ???? ) Väritys ProMarkereilla, kukat Englannista, teksti Sinellistä, koristenauhat ovat jo edellisen vuoden vanhoja, en muista mistä oon ostanut ??? Oli siis hyvä aika käyttää pois , Hansteri !!!!! Tää kortinmalli oli kiva, aion tehdä lisää näitä.

  Tässä aivan lutuunen leima Magnolista. Tekstin ei ollut tarkoitus tulla tuo, en tarpeeksi huomannut tihrata tekstiä, no hyvinhän tämäkin sopii. Reunaan tein MS leikkurilla koristen., molemmissa päissä lumihiutaleet MS:llä tehdyt ja päällä kimalle lumihiutale Taavalta. Nauha taasen menneiltä lumilta PuotiPikeestä.