Jatkampa vielä vähäsen työhuoneeni "ideoita". Täydennystä edellisiin kuviin. Katsotaan mitä vielä löytyy:

Saksien ym. "roikkuvien" välineiden säilytystä:

Pikku sakset panin ihan rehellisesti laitoin vain normaaliin nauloihin:

Tämä teline oli mulla jemmassa jonkin aikaa, tässä se sai oikean paikan. Lisäsin S-koukkuja ja näin sain tavaroille lisää tilaa.

Pinsetit, katkaisin, paljetteja, kyniä, iso pitkä lokerikko sisältää erilaisia koristeita kortteihin. Ääriviivatussit penaalissa. Tussit, lähinnä mulla on ProMarkereita, käytän ne loppuun ja pikku hiljaa vaihdan niitä toiseen merkkiin elikkä Copiceihin. Ainakin nyt olen sitä mieltä. !!

ProMarkerit säilytän muovirasioissa värien mukaan. Parempaa säilytystä en vielä ole löytänyt/ keksinyt:

Muovilaatikossa on vähän kaikenlaista askartelutavaraa.

Distressit säilytyän pöytälaatikossa, nekin saivat uuden paikan. Leikkureille en ole vielä löytänyt parempaa/käytännöllisempää paikkaa. Olen vähäsen miettinyt toimisko roikkuva kolme "kerroksinen" koppa juttu siinä hyvin ????

Boordi ym-leikkurit ovat myöskin pöydän kaapissa kahdessa kopassa. Pikkasen ikäänkuin piilossa, elikkäs ne tahtoo helposti unohtua/käyttää !!!

Kimalleliimat ovat päässeet pöydälle, sain siitä tyrjättyä tavaroita muihin paikkoihin.

Stansseja sekä muita Guttlebugin juttuja en vielä ole saanut oikeisiin paikkoihin. Remppa on vielä kesken, ja lisää hetken päästä pitää kantaa keittiöstä astiat ym. pois.

Iltapäivällä kävin lenkillä, ilma oli aurinkoinen, mutta kuitenkin viima teki sen kylmäksi. Lenkki tuli tehtyä ja nyt on pieni hetki olla koneella. Ruuan panin uuniin, isäntä laittoi valkian hellaan ja siihen loput ruuat kypsymään. Pian saamme syödä, jo on aikakin, kellohan on jo tosi paljon.