Tänään en mennyt lenkille, oli tosi kova viima  ja pakkasta, hain päivänpostin jo siinä meinas naama paleltua. Isäntä saapui juuri äsken Hesan reissulta ja meni samantien nukkumaan, jos sais unenpäästä kiinni, että jaksais vielä yhden yön tehdä töitä.

Kokeilin tilata Amerikasta muutaman leimasimen. Kiitos Saronille hyvästä avusta ja ohjeista. Pelkään tuota tulli hommaa, en muuten, mutta kun tulee niin paljon kuitenkin ostosten päälle maksua. Katsotaan kuinka tässä käy, ja kuinka kauan saan odotella leimoja.

Niinkuin olen odotellut uusia Magnoleita. Tänään tuli pakettikortti postista, mutta laiskotti niin paljon etten viitsinyt lähteä hakemaan sitä, eikä siinä ollut nimeä keltä se tulee. Olispa se paketti jota olen odotellut jo pitkään.

Eilen vielä myöhään innostuin tekemään muutaman kortin. Eikö se niin ole, että yöllähän ne oikeat taiteilijat saavat inspiksensä ja siitä syttyy sitten tosi hienoa taidetta

No ei nämä mun korttini nyt aivan tuota sanontaa vastaa, mutta yritin kuitenkin:

 

 

 

Ton alareunassa olevan kukkayhdeist. tein sapluunalla + Sandy jauhetta, reunaornamenttia, kukat ?? lehdykät leikkasin Fiskarssin leikkurilla ja leikkasin ne puoliksi,  kimalleliimaa mukaan. Leimakuvan väritin ProMarkereilla.

 

Tässä pohjapaperi ??, leimasimet Magnolia, pikkuleikkurilla pienet perhoset, yläkuva samoin tehty kuin edellisessä kortissa.