Olen koko illan leimaillut. On tullut ostettua noita uusia leimoja, päätin leimata kuvia, siten niistä joskus muodostuu kortteja. Päivällä olin vesijumpassa, sitä ennen ehdein viemään reseptit apteekkiin, käymään ruokaostoksilla sekä postissa. Vesijumpan jälkeen menin lähetyskirppuun katsomaan osastoani, oli kuulemma ollut viime viikolla paljon tavaroita, onneksi parini selvitti ne eilen melkein kaikki.
Tein täällä kotona taas kerran järjestelyä kaapeissa. Tulihan sitä taas kirppuun vietävää tavaraa. Vein kaikki valkoposliini-tavarani, jotka olivat jääneet maalaamati, joskus v-????. Ajattelin että ovat olleet tarpeeksi kauan jemmassa, eiköhän nekin tartte sellasen kodin jossa joku niitä maalailee.
Myös joulukoristeiden,,,huom huom....myös enkelit. Niistäkin tein tyhjennystä, aika paljon niitäkin on menossa kirppuun, mutta ei nyt aivan heti.
Jotenkin on kyllästynyt aina samanlaista katsella,,,ei aina, vain jouluna. Tekee ostaa vaikka erilaisen kynttilä kupin tai muuta.
Katselin kaupassa jossa jo kovasti tyhjennettiin tavaroita pois, ja joulua laitettiin esille.
Niin olihan myös parturissa. Tehtiin vähäsen uutta luukkia .) :) !! Raidat pantiin okran-väriseksi, tumman ruskea pohjaksi,koska oma tukkani on tummahko.Tuli kivan näköiseksi, piristää välillä vaihtaa.
Kyllä tää aika menee suorastaan tornaadon lailla. PIAN ON MARRASKUU !! huh huh!!!
Sukkaa olen tehnyt, nämä ovat kolmannet, huom samalle tytölle, jokohan löytyi oikea KOKO???
Taidan mennä värittelemään vielä vähäksi aikaa. Mulla on tulossa Paperinauhasta lisää leimoja, ja sellaisia ihania kukkia, en muista niiden nimiä, mutta IHANIA ovat. Jaa niin sieltä on tulossa myöskin leimapaperia, kyllä sitä nyt menee. Heinikasta on tulossa leimoja ym. Craftikasta tais olla myöskin tulossa leimoja ym.
On kuin joulu, kun availee noita paketteja, kun ei tahdo muistaa minkänäköisiä tavaroita sieltä oikein ilmestyy ??!!!! Täällä on satanut vettä melkein koko päivän, aurinko vähäsen pilkisti jostakin, mutta melkein samantien alkoi sataa. Joka paikka ulkona on märkää ja kuraista. Se taas tietää sitä, mitä koiraa tuo tassuillaan tupaan :( :( !!!
Vanhin poika perheensä kanssa olivat meillä viettämässä "lomaa". Olivat neljä päivää, tänään lähtivät kotiin. Meidän pienin prinsessa on oppinut kääntymään vatsalleen. Meno onkin tosi reipasta. Muutenkin hänellä heiluu jalat ja kädet jatkuvasti. Mumman kristallikruunu oli taas mielenkiinnon kohteena. Katsotaan missä vaiheessa alkavat matalalla olevat tavarat kiinnostaa, vanhin tytöistä konttii ja häntä kiinnostaa tietenkin ensimmäisenä digiboksi, STOP, STOP, on hänellä kielto sanana.