Posti toi kirjeen T:reen YOsairaalasta. Kuulohermokasvain leikataan 13.7 sisälle menen jo 12.7. Nyt se on totta, leikkaus edessä. Tietenkin alkoi vähäsen vatsassa lentelemään perhosia, kun lueskelin tietoa leikkauksesta ja sen jälkeisestä tilasta.

Toisaalta hyvää on se, että sain näinkin äkkiä leikkausajan, ettei mennyt tuonne loppukesään. Toivon että kaikki menisi hyvin, suuri mahdollisuus on että vasemman korvan kuuloa en saa pitää. Toivon ettei tasapainohermo vaurioituisi leikkauksessa, koska siitä toipuminen vie taas oman aikansa. Uskon ja luotan, että Taivaan Isä on mukana siinä leikkauksessa, johdattaen näin koko leikkausta, sekä lääkäriä.

Tässä on vielä aikaa tehdä pyörälenkkejä ja koota näin voimia tulevaa koitosta varten. Tänäänkin kävin lenkillä, tosin myös poikkesin katsomaan ystävääni,  ilta oli vielä ihanan lämmin ajella kotiin.

Kastelin kukat vielä kotiin palattuani, ja kyllä oli hyttyysiä miljoona, ainakin !!!! Ne tunkivat joka koloon missä vain vaistosivat olevan paljasta ihoa. Silmälasit niitä näytti erityisesti kiinnostavan.

Sain viimein ja vihdoin Tim Holzin stanssit kotiin.

 

Kokeilin kahta ja tosi hyvin leikkasi. Tuosta  oikean puoleisesta tuli kivat koristeet.

Tietenkään ei voi unohtaa Söör Migreeniä. Heti herätessäni se tunki itsensä tuonne mun päänuppini sisälle. Onneksi lääke auttoi nopeasti eikä siitä sen jälkeen ollut päänvaivaa !!!