Kyllä nyt kelpaa ajella pitkin kylää uudella pyörällä. Sain vihdoinkin uuden matalarunkoisen pyörän, vaihteitakin riittämiin. Eilen jo kävin kokeilemassa, tänään säädettiin satulaa sekä sarvia. Uusinta harjoituslenkki oli paremman tuntoinen. Kuvaa ilmestyy, jos ei tänään niin jokin muu päivä.

On turvallisempi ajella, kun saan tuon kipeän jalan nostetuksi paremmin pois, kun runkoa ei ole. Pyöräni on Tunturi ja tosi matala runkoinen (ei mummispyörä)

On ollut mukava saada pitää nuorinta pikku tyttöä meillä, äiti ja isä on mukana. Äsken söimme ruokaa ja jälkiruuaksi oli jätskiä. Kyllä tytön 2 v. naama loisti kuin Naantalin aurinko, suu maiskutteli ja naurua riitti. On tosi ihana katsella kun noinkin pieni tajuaa mikä on hyväskää. Oona on saanut uuden nimen: Nuuna. 2 v. käveli Nuunan perässä pitkän matkan ja molemmat olivat luultavasti tyytyväisiä toistensa seuraan.

Laitan muutaman verrannalla olevien kukkien kuvat. Kävin äsken niitä kastelemassa, riippulopelia oli sen verran nuutuneen näköinen etten siitä ottanut kuvaa. Kuivuu nopsaan, kun tulee on on kuiteskin noinkin lämmintä.

 

Siirsin nämä kivikkokasvit penkistäni ankan seuraksi. Ovat kasvaneet melko suureksi, kun saivat Kekkilän multaa, missä on lannoite valmiina.

Tässä miljoonakelloni.

 

Nämä on niitä pienenpieniä orvokkeja joita isäntä osti tarhalta. Kyllä toi orvokki vaan on tosi kaunis kukka, yksi mun lemppareistani.

   Pelargonia (vanhanaikainen) on yksi uusista joita laitoin alkukesästä. Kyllä on pitkä aika kun viimeksi mulla on ollut, ei pihalla eikä sisälläkään. Nyt ainakin vielä on komea, ovat suurentuneet noi kukkatertut siitä kun toin kaupasta.