Perjantai, se on monella siivouspäivä. Mulle oli kauppapäivä+ muitakin asioita hoitelin siinä samassa. Löyty yksi lääkeresepti, jota muutama iltana katselin. Sehän oli samassa reseptissä missä toinenkin lääke oli, se löytyi apteekista. Mutta ei se mitään, olin sitä ostanut jo viime apteekkireissulla......onneksi puteli löytyi heti kun avasin kaapin oven. En ollut huomannut, koska hädissäni etsein vain reseptiä, no nyt on kaikki OK. .

Toivottavasti huomenna meillä olis siivouspäivä...kukahan sen aloittaisi ??? hyvä kysymys, keltähän se vastaus tulisi ja minkälainen ???

Pari korttia eilen illalla/yöllä väkersin:

Väritys on sekä Promarkereilla että Copikeilla. Lähikohdat:

Perhos-toukan siivissä Glossya, Stickellissä kukassa. Laitoin myös sydämen jonka Color-Boxilla väritin, sekä myöskin Stickelssiä mukaan.

Manning-leimasin mummu pyöräilee:

Tässä lähempää kuvia

Taustapaperin leikkasin kuviosaksilla, Guttlebugin stanssilla paperin jossa leimasinkuva, lehdet MS-leikkuri. Pienenpieni esine, mutta kuvassa näyttää suurelta:

Stanssattu perhonen on oikein Jättiperhonen, vaikka onkin pieni luonnossa !!!

Uusi SuuriKäsityö- lehti tuli alkuviikosta, katselin sitä tänään, oli kivoja virkkaus/kutomismalleja. Lopetin vaihteeksi tän lehden, koska siinä on niin paljon ompelua jota taasen en harrasta enkä tykkää pätkän vertaa.

Mutta tiedättekö MIKÄ TÄMÄ ON ???? MITÄ KÄYTTÖÄ SILLÄ ON. Olen itse sen tehnyt.