Päivät ovat taas menneet nopsaan tälläkin viikolla. Eilen tuli mumman pikku kulta äitinsä ja isänsä kanssa. Oli niin mukava edes hetken olla hänen kanssaan. Tänään jatkoivat matkaansa nuoremman pojan luokse.

Itse olen siivonnut = imuroinut, pessyt vessan, ja tietenkin myöskin pyykkiä.

Isännän avustuksella ollaan pantu poikien hääkuvat vaihteeksi keittiön seinälle. Alakuva ei ole se oikea kuva joka tulisi näihin kehyksiin. Nuorilla on kiire, ettei privaattikuvaa ole vielä ehditty tilata , piti panna siihen kamerakuva. Kuvat ovat ns. tiiliseinän tolpassa, olivat juuri sen levyisiä. Kello ja kalenteri jatkavat olemistaan suurin piirtein samoilla kohdilla. Kuvakehykset saisivat olla hopeisen värisiä...katsotaan koska maltan ostaa uudet ???

Makkariin laitettiin hääkuvat myös uuteen paikkaan: ( ennen olivat hyllyllä, halusin panna siihen tyttöjen kuvat)

Niinkuin huomaatte toi yksi kehys on ilman kuvaa !!!

Hyllyssä sekä seinällä ovat mumman ja paapan  pienet kullannuput sekä omien poikien 1 v-kuvat. Valkoisissa kehyksissä pidän ns. kiertäviä kuvia.

Tämän kukan siirsin ikkunan edestä pois, on jo vähän liian iso, tavallaan peittää liiaksi. Voi hyvinkin olla ettei oikein viihdy tässä kohtaa, kun ei ole niin valoisa paikka, mutta katsotaan !!!

Jaaha kukan alle on näköjään jäänyt tältä päivältä tähtisilmän pallo, ( paappalassa aina oleva), mutta säilytyspaikka on mun työhuoneessani.