Nimittäin että nää päivät menevät näin vauhdikkaasti. Juurihan kävin kirjoittelemassa teille tänne blogiini, ja viisi päivää sitten.
Kait se voi johtua siitä että olimme "lomalla", kun pojan perhe muuttivat uuteen asuntoon. Isäntä oli pojan apuna,  mm. huonekakalujen kokoamisessa ja olihan siinä muutakin ns. miesten hommia. Miniäni järjesteli tavaroita kaapeihin ym. "naisten" työtä. Jaa että mitäkö minä tein??????????? NO TIETENKIN OLIN PIKKU NEIDIN KANSSA. Kerrankin sain ihan rauhassa istua lattialla, että ei olis mielessä mitä nyt seuraavaksi teen. Pikku neiti oli oppinut juuri vetämään itseään, mutta onneksi meno oli vielä hidasta, niin mummakin pysyi vauhdissa mukana. Uusi leikinkin hän oppi: tavaraa matalaan kuppiin vähän heilutusta ja kuppi nurin....ja taas alusta uudelleen. Sitä oli mukava leikkiä, toinen oli: leluja oli kasseissa, kopissa, ne minä täytin vähän väliä, tyttö otti yksitellen pois ja tutki niitä hetken, uusi lelu, ja kaiken lopuksi käännettiin koppa alassuin ja ruvettiin tutkimaan sitä joka kulmasta ja sivusta hyvin tarkkaan. Isin 10 m. mitta oli myös mielenkiintoinen, mutta vähän vielä raskas.
Syöttämiset sujuivat hyvin, koska tyttö on hyvä syömään, vaipanvaihto, osasin senkin kohtalaisesti, kävely rattaitten kanssa sekin meni hyvin ja vielä kun tyttö nukahti ja jatkoi untansa sen jälkeen verannalla.
Kotiin tultiin torst. illalla myöhään, elikkä olen ollut , voisko sanoa, nettipimennossa. Nyt ensimmäistä kertaa kurkkaan blogiini ja ajattelin kirjoitella kuulumisia.
Äsken mankeloin lakanat ym. silitystä vuorostaan odottaa monta paitaa sekä useampi housu.
Pitäis ruveta hommiin, että jotakin tulis tehtyä tänään, siis sais tuon inhottavan pyykkivuoren silitettyä.