Koko päivän on ollut tosi harmaa keli. Pilvet ovat roikkuneet tosi alhaalla. Kura roiskinut tiellä ja auton pyyhkijöillä on ollut töitä. Kävin äsken kävelylenkillä. Koirastakaan ei näkynyt mitään, kun ojan pohjia haisteli. Kun kuivuneet heinänkorret heiluivat tiesin missä päin Oona kävelee. Sillä oli tosi mielenkiintoinen retki, sai haistella hiirien jälkiä ym. Yhtään hiirtä se ei ole vielä saanut tai löytänyt. Mihinkäs kaikki hiiret hävisivät viime talven jälkeen. Onneksi tupaan ei ole ainakaan vielä tullut yhtäkään. Sitä inhoan kaikkein eninten.

Kävelylenkki oli tehty, oli omat housunpuntut kuraiset sekä koiran mahanalunen sekä tassut. Ei auttanut kuin kuivata ne isolla pyyhkeellä. Mutta tulipa haukattua vähän raitista mutta niin sumuista ilmaa keuhkoihin.

Pari joulukorttia olen saanut ajalliseksi. Muutaman leimasinkuvan väritettyä. Uusia Magnolia leimoja odottelen edelleen Englannista. Ovat toki matkalla jo, mutta kauan se on kestänyt, ainakin minun mielestäni. Vai olenko tottunut Suomen nettikauppojen hyvään palveluun, että sieltä tulevat tilaamani tavarat n. kolmessa päivässä.

Tässä kortit, sama leimasinkuva, eriväreillä:

  

    

Pölkkyleimoilla tehty ns. yksinkertaisempi kortti: