Olin itse aamupäivällä vesijumpassa. Kun sieltä tulin kuulin tuon kauhean ammuskelu jutun joka tapahtui Kauhajoella. Mitenkä voi nuori ihminen seota niin paljon että ampuu suin päin saaden monen kuolemaan, loukkaantumaan. Kuinka pelko kasvoi koko ajan, kun tuo tapahtuma oli vielä tekemisvaiheessa. Poliisit varmasti riensivät heti paikalle, samoin hoitohenkilöt, ambulanssit ym ym.
Mitenkä tämä koskettaa paikkakuntaa, heistä varmaan jokaista.
Onko tämän ja tälläisten takana nuorten liiallinen nettien käyttö,? Mitä itse työelämässä sain seurata, kyllä monet pelasivat pelejä, joissa ei ollut kuin ampumista, raakaa väkivaltaa, ja se oli mahtavaa oppilaan mielestä kun taas yksi kuoli pelissä. Minusta se oli järkyttävää, pelit olivat yhtä tappamista ja tappamista, ampumista, hakkaamista ym. Olisiko näillä filmeillä jotakin sen asian kanssa tekemistä, tähän rakaa elämä tyyliin, joka oikeassa elämässä on. Erottaako nuori filmin ja oikean elämän ???
Ei kunnioiteta ihmisen elämää, sitä elämää minkä me jokainen olemme saaneet lahjaksi. Ei sitä ole tarkoitettu väkivallan tekoon.
Tästä kaikesta paistaa se, että nuorilla on HÄTÄ. !!!! Pystynkö minä auttamaan etukäteen ketään nuorta, olla ojentamassa tietä mistä apu löytyy. Välintänkö minä lähimmäisestäni?? Tätä on syytä pohtia ja ei vain pohtia mutta myöskin jotakin tehdä tälle valtavalla HÄDÄLLE, joka on nuoren tai keski-ikäisellä tai vanhalla ihmisellä.
Tämä loppu päivä on mennyt siinä että katselen TV:stä kaikki uutiset ym. ohjelmat joissa tätä asiaa käsitellään. Itsekään en TAJUA, YMMÄRRÄ mitä on oikein tapahtunut ja se on vielä totta, melko lähellä minun kotipaikkaani. Voiko näin tapahtua Suomessa. Voi koska olemme näistä saaneet lukea lehdistä kuulla TV:stä, se on mahdollista rauhallisessa Suomessa. Ei tämä ole enään mikään Lintukoto.