Kumminkin aloin verantaa putsailemaan talven jälkiä pois. Olin jo ennemmin vienyt Erikat pois, nyt isossa ruukussa on orvokkeja. Pari orvokkia laittelin jo kukkapenkkiin. Siirsin/nostelin kiviä pois, ja pääasiassa istuskelin sopivan korkuisella lavitalla. Pelkään aivan tuota lonkka-polvi kipua, että se taas iskee uudestaan. Se vaiva oli oikein paha lauantain jälkeen, kävely, konttaus, istuminen ym,,, siis kaikki asennot olivat HIRVEITÄ, KARMEAN KIVUN kanssa yritin päästä kulkemaan. Nyt onneksi on hellittänyt, mutta olen tosi arka kävelemään  tai kumartumaan. ONNEKSI tuli vähäsen kylmä, kun aurinko meni pilvien sekaan, ja jotakin tuhjua tuli taivaalta. Olin lyhythihasen paidan kanssa pihalla. Oli suorastaan PAKKOLEPO paikallaan.

Isäntäkin soitteli Vaasasta, että tulee tänään kotiin, IHANAA, on ollut jo ikävä. Laittelin tuossa ruokaa, tulee ehkä reilun tunnin kuluttua. Meinasin ensin lähteä  Seinäjoelle ostamaan joitakin kukkia, mutta se jäi nyt, kait sitä vielä ehtii niitä saamaan. Monet lajit ovat niin arkoja hallalle, etten viitti ottaa itselleni vaivaksi joka iltaisella peitettävillä. Aion kokeilla isoon ruukkuun Tuijaa !!!!! En aio kyllä itse seisoa siinä koko kesää, vaan kaiman, puulajista. Suunnittelin jo vähäsen ruukkujen paikkoja, haluaisin muuttaa erinäköiseksi. Vesimyllyn laitoin paikalleen ja vettä.........odotusta lähteekö käyntiin,,,,,,,,,,,,,,,JEP JEP SE TOIMII !!!!!!!Nauru Ajattelin jos ei toimi, ostan jonkinlaisen vesilurun, sitä on niin rauhoittava kuunnella, istua VARJOSSA vaikkapa virkaten tai neulojen. HM HM hm,,,,,,tai ei tehdä mitään. Toi suihkualtaan lorina on niin kaukana, ääni on hiljainen, ihana sitäkin on kuulla, mutta jos paistaa aurinko, en voi olla ihan taivasalla. Jos vastaavasti ei paista, EIHÄN PIHALLA VOI OLLA, kumminkin se sade aina tuppaa silloin tulemaan.

Kirjoittelen uudella näppäimistöllä, ja hiiri on hyvä käteen. Se ei toiminut, kun poika oli Vaasassa, eilen tuli kotiin, tänään katsoi mun juttua. Onneksi ei mikään ollut rikki, se oli paremmin sellanen EI TIEDÄ KONEESTA -VIKA. Tällä on huomattavasti kevyempi kirjoitella ja hiiri on tosi hyvä käteen.