Otsan rypistys Aamulla heräsein n. klo. 8 jotenkin tuntui tuolla päässä taas kummalliselta. No sielläpä söööör Migreeen taas oli tulossa sisälle. Otin heti täsmän ajattelin pyörittää sööörin menemään. Eihän toki se mua totellut, yhdeksältä piti soittaa vesijumppakaverilleni etten voi tulla. Päässäni oli koko orkesteri, rummut, lautaset ja epävireessä oleva poikkihuilukin yritti  vinkua. Kyllä mua sitten toi Söööri hyppyytti vessaan okselle useita kertoja.

Tarpeeksi kun sitä omaa hyppäämistä oli, niin koirakin alkoi hypätä neljällä jalalle mun sängyn vieressä, kun kuuli että naapurin mökille oli tultu.

Ei muuta kuin ylös mukana koko soitin orkestei, ULOS koira. Minä tietenkin sinne vessaan, sänkyyn jne... Hetken päästä koira taas läpsytti oven ripaa, nouse koko(nainen)+ orkesteri taasen avaamaan ovea koiralle. Sehän oli muistanut että ruokaa ei ollut tullut vielä tänään. Sen kyllä muistaa, mutta ei sitä että emäntä on kipeenä ???Huuto. Sillä välin minä taasen tein kierroksen ves..../sänky !!!! Oona taas PIHALLE! Orkesteri senkun jatkoi soittoa päässäni, rummut hakkasivat ja lautaset LÖIVÄT YHTEEN. En uskaltanut ottaa täsmälääkettä, koska niiden väli pitää olla 2 h. Mitä siitä olisi ollut hyötyä, likakaivoon ne olis mennyt. Odottelin, odottelin, painoin päätäni tyynyyn, panin peiton silmille,,,,yritin piiloutua Sööriltä, hah hah, se on viisas kuin kettu ja yhtä juonikas, LÖYSIHÄN SE mut vaikka peiton mutkasta. Jossakin vaiheessa uskalsin ottaa toisen täsmän, Kieli ulkona tuollaista näytin söör Migreenille !!!!! Ka uskoihan se viimein ja vihdoin, pää hiljeni pikkuhiljaa orkesterin äänistä, mutta unta en saanut. Sitä toivoin, koska se olisi parasta lääkettä ton täsmän kanssa yhdessä. Sydän jyskytti, mutta millään uskaltanut lähteä hakemaan sitä keittiöstä. JEEES MUISTIN sitä olevan yöpöydän laatikossa, pari tabua suuhun+vettä. Pikku hiljaa untenmaille vaivuin. Isäntä tuli töistä kotia, tuumas: MIGREENIKÖ?? Ei sitä muuta tartte sanoa, kun näkee mikä mulla on. On näitä päiviä mahtunut useita satoja näiden vuosien varrelle. Makasin, kävin juomassa, kun oli kova jano, kait sitä vähäsen oli nesteen tarvetta. Alkuillasta makasin, mutta nyt nousin syömään jotakin pientä. Ajattelin käydä kertomassa teille minkälainen päivä mulla oli. Nytkin tuskan hiki nousee pintaan, jotenka kyllä toi sänky edelleen on mahtava paikka. HymyHymy