Tässä on eletty toipumista edelleenkin. Kokeilin ajaa polkupyörää, mutta kyllä se maapallo pyörii vieläkin. Elikkä ei ole menemistä isolle tielle.

Vanhin lasten lapsistamme käväisi pikaisesti yhtenä päivänä. Pitihän paappa laittaa piha-allas ja sinne laitettiin lämmintä vettä, koska kuitenkin oli jo kyseessä alkuilta. Kyllä oli mukava pulikoida, se oli hauskaa kun paappa jätti vesiletkun lirisemään reunalle. Sitä oli mukava käydä välillä kokeilemassa ja vesi lirisi sormien välistä hauskasti. Toisenkin kerran illan suussa vielä mentiin altaaseen, mutta sinne lisättiin lämmintä vettä. Voi kuinka oli mukava katsella hymyilevää kultaamme.

Siinä sitä letkun päästä tulevaa vettä kokeillaan !!!

Posti toi eilen kaksi mukavaa lehteä, Magnolia sekä Ihana. Löytyi sieltä monta kivaa mallia, kunhan vain ehtis niitä kaikkia kokeilemaan.

Tämä taitaa olla tulemati oleva leimasin, mutta aivan ihana....täytyy saada !!!

Tätä aion kokeilla tosin vain eri leimalla.

Pari korttiakin sain aikaseksi:

KKhaaste10, Koukussa kortteihin.

Tähän kokeilin tehdä itse pohjan.Kukassa on kimmaltavaa lunta.

Leimasin on Paperellasta, kiva miehen kortteihin. Mulle tuli ongelma mitä lisäisi, kukata eivät minusta olisi sopineet. Ajattelin mitä maalla olisi, kissa tietenkin, sekä lintuja. Mutta jotakin muuta tää kortti kaipaisi, mutta mitä ???